Published On: Soare, Oct 16th, 2011

O tanara a fost violata in repetate randuri de sase indivizi

Share This
Tags

* La 30 de ani, o tanara din comuna Rusetu a trait drama violului, fiind amenintata ca va fi aruncata intr-un canal, daca nu accepta sa intretina relatii sexuale cu sase indivizi din Faurei

Ieri, la orele 23.30, un echipaj de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Faurei, in timp ce patrula in zona Centrului de Testari Feroviare Faurei, situat pe raza comunei Surdila Greci, pe un drum ce face legatura intre aceasta unitate si satul Faurei-Sat, au identificat-o pe I.D. (30 de ani), din comuna Rusetu, judetul Buzau, care a reclamat ca a fost victima unui viol, autorii fiind din satul amintit.

Politistii au demarat cercetarile si au gasit in apropiere un autoturism, proprietatea lui D.M. (22 de ani), din satul Faurei-Sat, acesta fiind identificat langa autoturism, impreuna cu M.D. (25 de ani) si sora reclamantei, C.L. (17 ani), toti fiind preluati de politisti de la Politia orasului Faurei pentru clarificarea situatiei de fapt.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca, la data de 6 octombrie a.c., tanara a fost invitata de T.I. (17 ani), din acelasi sat, sa mearga la domiciliul lui si, la orele 20.00, acesta a plecat cu autoturismul in comuna unde ea domiciliaza, impreuna cu D.M., si, intorcându-se pe islazul satului Faurei-Sat, au amenintat-o cu acte de violenta si au determinat-o sa intretina relatii sexuale cu ei, chemându-i si pe D.}. (22 de ani), M.D. si G.A. (24 de ani), cu care, tot sub amenintare, a intretinut relati sexuale.

La intoarcere spre domiciliul ei, T.I., D.} si D.M., acesta din urma conducând autoturismul, au oprit lânga o statie pentru irigat si ultimii doi au obligat-o sa intretina din nou relatii sexuale, amenintând-o ca o arunca intr-un canal, simulând acest lucru. La acea data, aceasta nu a reclamat violul.

In ziua de 12 octombrie a.c., T.I. a contactat-o telefonic pet anara, propunându-i sa se intâlneasca pentru a se impaca, insa, aceasta a conditionat intâlnirea de prezenta surorii sale.

Braileanul a mers impreuna cu D.M. si D.}., pâna la intrare in comuna Rusetu, unde D.M. i-a incredintat spre conducere autoturismul lui T.I. pentru a merge singur mai departe, cu toate ca stia ca acesta nu poseda permis de conducere si, ajungând la locuinta celor doua, le-a luat si s-a intors in comuna.

Observând ca el nu era singur, deoarece acesta oprise sa urce si ceilalti doi, fetele au refuzat sa mearga si au fost fortate sa urce inapoi in masina.

Ajungând pe acelasi islaz al satului Faurei-Sat, T.I. l-a sunat si pe B.A. (18 ani) sa vina acolo, acesta amenintând-o si obligând-o pe I.D. sa intretina cu el relatii sexuale, la circa 150 de metri de autoturism si, observând autospeciala Politiei, toti au fugit in sat unde au fost gasiti si identificati de politisti.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de viol, lipsire de libertate, conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si incredintarea unui autovehicol unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Ieri, Parchetului de pe lânga  Judecatoria Faurei a pus in miscare actiunea penala impotriva celor sase autori, fiind prezentati Judecatoriei Faurei, cu propunere de arestare preventiva, instanta de judecata dispunând arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.

Toti au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-