Published On: mie, Oct 26th, 2011

O adolescenta de 14 ani este urmarita la nivel national

Share This
Tags

Dupa ce si-a mintit mama, spunandu-i ca se duce sa se intalneasca cu o prietena, Zdrolidis Eleni Andra a disparut de acasa si nu a mai dat niciun semn parintilor de cinci zile.

Ieri dimineata, la orele 11.00, Z.G. din Braila, a anuntat la Politie ca sora ei, ZDROLIDIS ELENI ANDRA, in varsta de 14 ani, a plecat de acasa in ziua de 21.10.2011, in jurul orelor 18.00, si nu a mai revenit pana in prezent.

Inainte de a pleca, fata i-a spus mamei sale ca merge sa se intalneasca cu o prietena. Desi nu era pentru prima oara cand aceasta incerca sa fuga de acasa, mama sa nu a banuit nicio clipa ca a fost mintita. Parintii au asteptat zile in sir ca tanara sa le dea un semn de viata, hotarandu-se in cele din urma sa apeleze la ajutorul Politiei.

Din primele verificari efectuate de politisti s-a stabilit ca aceasta a mai fost plecata de la domiciliu de mai multe ori si gasita de politisti sau membrii familiei.

Semnalmente:  inaltime 160- 169 cm, corpolenta normala, par negru, lung pana la nivelul umerilor, fata ovala, ochi negri, fara semne particulare.

Imbracaminte la data plecarii de la domiciliu: geaca de culoare neagra, pantaloni negri, tip colanti, cizme negre.

Politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale continua verificarile in teren pentru depistarea minorei si reincredintarea acesteia familiei, solicitand si urmarirea acesteia la nivel national.

Comentarii

comentariu

About the Author

-