Published On: joi, Oct 27th, 2011

Ministrii din Guvernul Boc nu mai au pic de credibilitate

Share This
Tags

Romania nu se poate lauda cu ministri capabili sa ia singuri decizii, sau sa traseze strategii. Chiar daca apar in fata populatiei cu tot felul de planuri menite sa duca tara intr-o directie buna, rezultatele dezastruoase au dus la o lipsa totala de credibilitate a ministrilor in fata cetatenilor

“Totul se traduce in credibilitate, pentru ca aceasta este esentiala pentru economie. Daca ne uitam la statele din jur, Italia sau Grecia, de exemplu, vedem ca acestea sufera in primul rând de lipsa de credibilitate. In schimb, Spania sau Germania nu au avut aceasta problema. De ce SUA au fost retrogradate? Pentru ca nu a mai existat aceeasi incredere in clasa politica ca in alti ani”, este de parere Matei Paun, director la o companie de consultanta in investitii.

Credibilitatea mesajelor pe care ministrii finantelor si economiei, respectiv Gheorghe Ialomitianu si Ion Ariton au incercat sa le transmita este una foarte scazuta avand in vedere faptul ca acestia nu s-au afirmat prin decizii care sa aduca imbunatatiri in mediul de afaceri.

Fiind considerat faptul ca Europa se afla in criza, ca Romania trece prin cea mai dificila criza financiara, cei doi par a fi total depasiti de situatie, astfel incat nu stiu ce strategii sa aplice pentru ca Romania sa inregistreze o crestere economica semnificativa, care sa-i salveze pe cetateni.

Maria Dobrica

Comentarii

comentariu

About the Author

-