Published On: mie, Oct 12th, 2011

Impozitarea tuturor pensiilor ar fi o greseala majora a Guvernului

Share This
Tags

*Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat ca impozitarea tuturor pensiilor ar fi o mare eroare din punct de vedere economic.

Desi batranii o duc din ce in ce mai greu, acest lucru nu-i impiedica pe guvernanti sa-i nenoroceasca si mai mult, discutandu-se despre impozitarea pensiilor lor, si asa destul de mici.

“Din punctul meu de vedere, nu cred ca se va ajunge la impozitarea pensiilor mici si, in al doilea rand, ar fi o mare eroare, din punct de vedere economic, pentru ca pensionarii, cu problemele lor, cu pensiile lor mici, cu cumparaturile pe care le fac numarandu-si banutii, sunt totusi un motor al consumului. |ara asta, la aceasta ora, are nevoie de miscarea consumului, iar pensionarii contribuie la aceasta miscare. Eugen Radulescu are un punct de vedere diametral opus. El vede mai important sa rezolve niste lucruri de echilibru in buget, unde lipsesc de la sistemul de pensii cateva miliarde de euro si care urmeaza sa fie transferate din bugetul general in bugetul de asigurari sociale”, a spus Vasilescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-