Published On: lun, Oct 3rd, 2011

HC Dunarea Braila – CSM Ploiesti 29-23 (14-13)

Share This
Tags

HC Dunarea Braila – CSM Ploiesti 29-23 (14-13)

Sarut mana, Elena!

Dunarea Braila este la a patra victorie consecutiva in acest tur de campionat, dar prima repriza a fetelor noastre ramane una nerecomdata cardiacilor, cele doua reprize parand a fi din meciuri diferite. Primele douazeci de minute au apartinut oaspetelor, care, in minutul 9 conduceau deja cu 5-1, brailencele alergand dupa egalare timp de 17 minute, ele reusind acest lucru in minutul 26, ca apoi jocul sa intre pe fagas, prima repriza gasind HC Dunarea cu un avantaj minim.

Repriza a doua a aratat cu totul altfel, fetele noastre reusind, incet dar sigur, sa-si mareasca avantajul, aceasta si datorita unei evolutii de exceptie a portarului nostru, Elena Voicu, care a aparat trei aruncari de la 7 metri consecutiv, dintr-un total de 18 interventii superbe!

Finalul meciului a apartinut in intregime gazdelor, care si-au permis scheme de joc pretentioase, multe dintre ele finalizate cu goluri in poarta adeversa, fapt pentru care tabela de marcaj s-a oprit la 29-23.

Ioan Baban, antrenorul HC Dunarea, a declarat dupa meci ca fetele au fost obosite dupa deplasarea victorioasa de la Deva, acest lucru vazandu-se, evident, in evolutia echipei noastre, insa „în repriza a doua pregatirea fizica superioara ne-a permis sa ne distantam”. „Portarul Elena Voicu a avut o evolutie foarte buna, dar toata echipa merita felicitarile pentru acest joc. Ne bucuram ca am multumit publicul venit în numar mare la sala”, a conchis Baban.

{n replica, antrenorul CSM Ploiesti, Gheor-ghe Ionescu, nu si-a dezmintit porecla de „Balamuc”, declaratia lui fiind una „corespunzatoare”: „Am condus în prima parte, dar am intrat în cele din urma cu minus un gol la jumatatea meciului. În repriza a doua am preluat si conducerea cu 15-14 însa cele 3 ratari de la 7m, ne-au executat, plus cele de pe semicerc. În aparare avem o atitudine de parca dorim sa nu ne accidentam si jocul s-a terminat nefiresc, cu un scor nefiresc. Nu a câstigat Braila jocul cu 6 goluri, am pierdut noi cu 6 goluri pe prostiile noastre care le-am facut”.

HC Dunarea Braila

Portari: Dobre, Voicu

Marcatoare: Adespii 9, Lobach 7, Brot 5, Iancu 3, Irimia 3, Craciun 1, Yushchenko 1

Antrenori: Ioan Baban, Cristi Preda.

CSM Ploiesti

Portar: Tanase

Marcatoare: Dospin 6, Crap 5, J. Luca 3, }tefan 2, Ionescu 2, Barcan 2, Ruscior 1, Nastase 1, Alexandrescu 1.

Antrenor: Gheorghe Ionescu

Comentarii

comentariu

About the Author