Published On: Soare, Oct 16th, 2011

HC Dunarea – Otelul Galati 23-22 (11-11)

Share This
Tags

Asa cum era de asteptat, meciul dintre echipele fanion ale handbalului dintre Braila si Galati au oferit un spectacol total. Venita la Braila pentru a invinge echipa pe care a condus-o in sezonul trecut, Alexandrina Soare “a apus” la finalul celor 60 de minute.

Jocul a debutat in forta, fetele noastre, incurajate la scena deschisa de o sala plina, in minutul 7 tabela de marcaj indicand un neverosimil 4-0! in ciuda jocului bun al Alinei Horjea – Braniste, HC Dunarea a condus la trei goluri diferenta pana in minutul 23. Au urmat cinci minute de forcing al galatencelor, care au egalat la 11 cu doua minute inainte de finalul primei reprize. Pauza le-a gasit pe fetele noastre cu un om in minus, AnastasiaLobach – eliminare 2 minute, si cu o ratare incredibila a unei aruncari de la 7 metri a Andreei Adespii Molnar.

Ioan Baban a gasit insa solutii pentru a anihila jocul galatencelor, mutarile ca la sah ale experimentatului antrenor al HC Dunarea ducand-o la disperare pe Soare, incapabila sa opreasca tavalugul declansat de brailence, care conduceau cu 18-14 in minutul 24 al reprizei secunde. Pe fondul unei usoare relaxari, fetele noastre s-au vazut egalate in minutul 29, insa si-au revenit si s-au comporat ca o echipa cu adevarat profesionista jucand fara graba si obtinand absolut meritat o lovitura de la 7 metri cu 10 secunde inainte de final. Lovitura a fost magistral executata de Bebe Perianu, iar scorul a devenit 23-22!

Golurile echipei noastre au fost marcate de Anastasia Lobach – 4; Adina Brot – 4, Lili Craciun – 4, Gabriela Perianu – 4; Anastasia Yushchenko -3, Andreea Adespii Molnar -3; Loredana Elena Iancu -1.

Comentarii

comentariu

About the Author