Published On: mar, Oct 25th, 2011

Guvernul nu mai are credibilitate niciunde

Share This
Tags

Solutiile deloc inspirate ale Guvernului Boc de a aduce Romania pe un fagas normal, de a face ca tara sa se indrepte intr-o directie buna mai mult ne infunda, ne discrediteaza la nivel international, astfel ca nimeni nu mai are incredere in Guvern pentru acordarea de imprumuturi

Ministerul Finantelor nu a mai reusit in octombrie sa imprumute banii necesari pentru acoperirea datoriilor deoarece nu mai vrea nimeni sa imprumute actualul Guvern, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa la sediul USL.

Liderul PSD a adaugat ca Executivul se imprumuta acum cu un milion de euro pe luna “cu cea mai mare dobanda – 7,4%”.

“Sunt de vina cei care ne conduc. 7,4% e o dobanda uriasa pe plan european. Germania se imprumuta cu 2%, pentru ca nu mai exista niciun fel de incredere si nimeni nu e dispus sa mai dea bani la Guvern, pentru ca nu exista nicio solutie de iesire din criza, ci de accentuare a crizei. (…) Masurile propuse de Guvernul Boc, de fapt de Traian Basescu – taiem, taiem – s-au dovedit acum ca duc la accentuarea recesiunii economice si la incapacitatea de a ne finanta deficitul”, a acuzat Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-