Published On: mie, Oct 12th, 2011

Fotbal- liga a IV-a Braila (etapa a VIII-a) FC Tufesti a realizeazat scorul etapei pentru a treia oara consecutiv!

Share This
Tags

*golgeterii acestei runde sunt Ghioca si Lautaru, ambii cu cate trei reusite

La sfarsitul saptamanii trecute, pe sapte terenuri ale judetului Braila au avut loc partidele etapei cu numarul opt din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal, runda in care gazdele si oaspetii si-au impartit frateste punctele puse in joc. Si asta datorita faptului ca formatiile care au evoluat pe terenurile proprii au castigat trei partide, oaspetii s-au impus in alte trei situatii, iar un joc s-a terminat nedecis, intr-o runda in care s-au marcat in total 27 de goluri: 15 gazdele, si 12 oaspetii. Performera acestei etape este (din nou) FC Tufesti care a surclasat cu un categoric 10-0 pe CS Faurei, intr-o partida in care Fanel Ghioca a marcat trei goluri!! Dar tufestenii nu sunt la prima isprava de acest fel deoarece acestia mai au alte doua „antecedente” asemanatoare inregistrate in ultimile doua etape; 13-0 acasa cu Avantul Mircea Voda, si 10-0 in deplasarea de pe terenul Viitorului Galbenu! Ultima victorie obtinuta de formatia antrenata de Nicolae Anghel mentine FC Tufesti pe primul loc cu 21 de puncte (golaveraj 50-8), iar invinsa, CS Faurei este pe 11 cu numai 6 puncte.

Locul secund in ierarhia ligii a IV-a brailene este ocupat de Fortino Ianca, care a acumulat si ea tot 21 de puncte (golaveraj 32-4), dupa ce aceasta s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul Avantului din Chiscani (locul cinci cu 16 puncte). Podiumul este incheiat de Victoria Traian, echipa care are acum 19 puncte dupa victoria cu scorul de 2-0 obtinuta in deplasarea de pe terenul Vointei Sutesti (locul 10 cu noua puncte). In imediata apropiere a podiumului (locul al patrulea) se afla Dunarea Gropeni, formatie care a strans 16 puncte dupa ce a castigat la limita disputa de pe teren propriu cu Siretul Vadeni (locul sapte cu 12 puncte). In aceasta partida oaspetii au jucat in inferioritate numerica din minutul 29 dupa ce Cocianu a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene, iar Durbaca  a ratat o lovitura de la 11 metri! Viitorul Galbenu si-a mai refacut oarecum golaverajul dupa acel 0-10 din etapa trecuta suferit pe teren propriu cu FC Tufesti, deoarece a reusit sa se impuna cu scorul de 7-3 (trei goluri fiind marcate de Lautaru) in deplasarea de pe terenul „lanternei rosii”, dar dupa ce gazdele au marcat primii prin Brandusa in minutul 4! Dupa aceasta victorie, Viitorul Galbenu se afla pe locul noua cu 11 puncte, in timp ce Victoria Dedulesti ramane ultima clasata, aceasta fiind de altfel singura formatie care nu are niciun punct dupa opt etape!

Intr-o alta partida a acestei etape, Victoria Cazasu s-a impus la limita (1-0) pe propriul teren in disputa cu Avantul Mircea Voda, succes care urca echipa castigatoare pe locul opt cu 12 puncte, in timp ce invinsii au ramas pe pozitia a 12-a cu numai patru puncte. In fine, in ultimul joc al acestei runde, la Visani s-au aflat fata in fata Vointa din localitate si Vointa Gaiseanca, iar partida s-a terminat (surprinzator) nedecis, fara gol marcat: 0-0! Dupa aceasta remiza, gazdele sunt pe locul sase cu 13 puncte, in timp ce oaspetii raman pe penultimul loc al clasamentului cu numai trei puncte. Rezultatele complete precum si marcatorii acestei etape a VIII-a din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal sunt:

Vointa Visani – Vointa Gaiseanca  0-0

Sportul Chiscani – Fortino Ianca  0-3 (0-1)

Toni (20), S. Butiseaca (71, 92)

FC Tufesti – CS Faurei  10-0 (3-0)

Vranceanu (15), Cazan (31), Moldoveanu (44, 88), Ghioca (53, 76, 89), Andries (84), Popartac (85, 86)

Victoria Dedulesti – Viitorul Galbenu  3-7 (2-5)

Brandusa (4), Cristescu (22, 66)/ Lautaru (8, 41, 79), S. Feraru (12, 26), Andrei (43), Tutulan (58)

Victoria Cazasu – Avantul Mircea Voda  1-0 (0-0)

Grigore (65)

Dunarea Gropeni – Siretul Vadeni  1-0 (0-0)

Buhai (25)

Vointa Sutesti – Victoria Traian  0-2 (0-2)

Martinescu (30), Veber (39)

Etapa viitoare programeaza sambata, 15 octombrie urmatoarele meciuri:

Victoria Traian – Vointa Visani

Siretul Vadeni – Vointa Sutesti

Avantul Mircea Voda – Dunarea Gropeni

Viitorul Galbenu – Victoria Cazasu

CS Faurei – Victoria Dedulesti

Fortino Ianca – FC Tufesti

Vointa Gaiseanca – Sportul Chiscani

Comentarii

comentariu

About the Author

-