Published On: Soare, Oct 9th, 2011

Fotbal- liga a III-a (etapa a VIII-a) Conpet Ciresu ramane invincibila in deplasare, dupa trei infrangeri acasa!!

Share This
Tags

*ultima victima in deplasare a fost CS Eforie

Pe masura ce se joaca partidele din cadrul ligii a III-a la fotbal, un lucru devine din ce in ce mai clar in seria a II-a: Conpet Ciresu joaca mult mai bine in deplasare decat pe teren propriu!! Dovada in acest sens sta ultima partida a brailenilor din actualul sezon, cea de la Eforie Sud, acolo unde brailenii au castigat cu scorul de 2-0 disputa cu CS-ul local!! Si asta dupa ce in etapa trecuta formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan pierdea fara drept de apel, cu 0-2, meciul de pe teren propriu cu Eolica Baia! Dar esecul din runda precedenta este al treilea consecutiv suferit de Conpet Ciresu pe teren propriu dupa un 0-4 cu ACS Berceni, 0-1 cu Viitorul Chirnogi si 0-2 cu Eolica Baia (a mai fost si un succes in etapa inaugurala, 2-0 cu Comprest GIM Bucuresti). Dar in partidele jucate pe terenuri straine „ciresarii” sunt de-a dreptul imbatabili deoarece au castigat nu mai putin de 8 puncte din deplasare, ultimile trei fiind obtinute la o formatie cu „zero” la adevar: CS Eforie.

Partida din orasul de pe tarmul Marii Negre s-a jucat pe un vant foarte puternic dar niciuna dintre cele doua echipe nu a putut fructifica acest avantaj. Prima repriza a meciului de la Eforie a fost una destul de saraca in ocazii de poarta, dar in care totusi brailenii au reusit sa marcheze. Insa pana la gol, Pugaru a reluat cu capul putin peste poarta aparata de Stoica (min.20), iar Puscasu singur in careul constantean a sutat de la 10 metri in Gandac (min.25), dupa care a venit singura reusita a primei parti, in minutul 28. A fost o centrare in careul gazdelor a lui Oprea, iar Nicolita a asezat mingea pentru sutul imparabil a lui Puscasu: 0-1! Pana la finalul primei reprize brailenii au dominat mai mult, dar nu a fost 0-2 deoarece Gandac a respins incredibil sutul lui Nicolita din 7 metri (min.40).

Dupa pauza gazdele domina teritorial o echipa care se apara impecabil, iar constantenii fac abuz de foarte multe centrari in careul oaspetilor respinse calm de Musat, Ilie, Baicu sau Stoica. Brailenii se multumesc doar sa contraatace, asa cum s-a intamplat si in minutele 71 si 80, dar Puscasu si Nicolita nu au gasit solutia pentru golul desprinderii. Conpet Ciresu va marca totusi golul al doilea in minutul 90, atunci cand Musat l-a lansat in adancime pe Nicolita care a scapat singur in jumatatea de teren adversa, l-a driblat pe Gandac ce era iesit pe la 35-40 de metri de propria poarta, si braileanul a marcat apoi probabil cel mai simplu gol pe care l-a inscris in cariera lui: 0-2!

Dupa meci era bucurie mare in tabara braileana, iar Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Ciresu a avut puterea sa declare: „Este incredibil ceea ce se intampla! Acasa pierdem tot, iar in deplasare suntem invincibili! Felicit toti baietii pentru aceasta noua victorie obtinuta pe teren strain si am sa propun conducerii clubului sa depuna o cerere la federatie ca sa jucam in deplasare si partidele de acasa. Nu de alta, dar daca am fi avut si cele 12 puncte pierdute acasa, am fi fost acum pe primul loc!! Acum sa vedem ce va fi etapa viitoare, la Ianca, pentru ca nu vreau sa ma gandesc la un nou esec acasa cu Viitorul Axintele! Ar fi prea de tot!”- a spus tehnicianul brailean.

In meciul de la Eforie Sud cele doua formatii au avut urmatoarele alcatuiri:

CS Eforie: Gandac – Boris, Croitoru, Fugaru, Dragomir – Contu, stefanescu, Potosca, Fatu – Draghici, Aneste. Au mai jucat: Vasile, Radu, Chiriac, si Tanase.

Conpet Ciresu: Stoica – Grozea, Musat, Ilie, Cotiga – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciun. A mai jucat: Craciunescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-