Published On: Soare, Oct 2nd, 2011

Fotbal- liga a III-a (etapa a VII-a) Conpet Ciresu a pierdut al treilea meci consecutiv pe teren propriu!! Conpet Ciresu – Eolica Baia 0-2 (0-1)

Share This
Tags

Pe masura ce se scurg etapele acestei ligi inferioare, un singur lucru devine din ce in ce mai clar pentru Conpet Ciresu: brailenii nu reusesc sa mai castige vreun meci pe teren propriu, in timp ce in deplasare sunt invincibili! Acest lucru a fost dovedit pe deplin si in etapa de vinerea trecuta, atunci cand echipa antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan a pierdut acasa, cu scorul de 2-1, disputa cu Eolica Baia (jud. Tulcea). Aceasta este a treia infrangere consecutiva a „ciresarilor” pe teren propriu, dupa 0-4 cu ACS Berceni si 0-1 cu Viitorul Chirnogi,  esec ce coboara pe Conpet Ciresu pe locul 11 cu 8 puncte.  In jocul de pe stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca oaspetii au marcat inca din minutul 2, atunci cand Stere a deviat in plasa o minge centrata de Dobre de pe partea dreapta: 0-1!!

Brailenii au revenit repede in joc si au luat cu asalt careul tulcean, Grozea (min.15), Nicolita (min. 22) si Puscasu (min. 40) au ratat trei ocazii uriase de a egala, in timp ce oaspetii s-au multumit doar sa se apere fara a-si creea vreo ocazie de gol. Dupa pauza se joaca dupa acelasi scenariu, cu brailenii asediind poarta adversa, dar elevii antrenati de Vasile Darie si Ionel Ivan sunt lipsiti de sansa. Dintre noianul de ocazii de gol irosite de braileni vi le enumeram doar pe cele mai mari ratate in partea secunda: Puscasu suteaza de la 20 de metri in bara transversala (min. 72), Nicolita scapa singur cu Vlas dar suteaza pe langa poarta, iar Vlas respinge incredibil mingea expediata din lovitura libera de Musat (min.82). si cum in fotbal ocaziile se razbuna, asa s-a intamplat si in meciul de la Ianca, iar in minutul 90, la capatul unui contraatac rapid, Curumi a scapat singur si l-a invins pentru a doua oara pe Stoica: 0-2!!

In etapa viitoare Conpet Ciresu ce va deplasa pe terenul echipei CS Eforie Sud, acolo unde brailenii spera sa-si pastreze invincibilitatea de care au dat dovada in toate partidele pe care Conpet Ciresu le-a sustinut pe terenuri straine: 1-1 la CS Balotesti, 2-1 la FC Voluntari, si 1-1 la Unirea Slobozia!! Dar pana vom vedea care va fi deznodamantul meciului de la Eforie, va prezentam formula de echipa utilizata de antrenorii Vasile Darie si Ionel Ivan in disputa cu Eolica Baia: Stoica – Grozea, Musat, Bratu, Cotiga – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciunescu. Au mai fost folositi: Mandroasa, Craciun, si Hutu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-