Published On: mie, Oct 19th, 2011

Fortino Ianca a castigat derby-ul cu FC Tufesti si este noul lider al campionatului

Share This
Tags

Fotbal- liga a IV-a Braila (etapa a IX-a)

Jercan si Margarit cu cate trei reusite de fiecare sunt golgeterii rundei

La sfarsitul saptamanii trecute, pe sapte terenuri din judetul Braila au avut loc tot atatea meciuri care au contat pentru etapa a IX-a din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal. A fost o runda in care s-au marcat in total 29 de goluri (21 gazdele si 8 oaspetii), o etapa dominata clar de echipele gazda ce au obtinut cinci victorii, in timp ce oaspetii au reusit doar o remiza si un singur succes, in timp ce golgeterii etapei sunt Jercan (Viitorul Galbenu) si Margarit (CS Faurei) ambii cu cate trei reusite.

Dupa ce a obtinut trei victorii consecutive la scoruri care nu au nimic in comun cu fotbalul, FC Tufesti a pierdut derby-ul acestei etape care s-a jucat la Ianca, acolo unde Fortino din localitate a invins cu scorul de 1-0 reusind dupa acest succes sa fie noul lider al ligii a IV-a brailene la fotbal cu 24 de puncte. Dupa acest esec, formatia din Tufesti a coborat pe locul al treilea cu 21 de puncte, deoarece pe locul secund a urcat Victoria Traian dupa victoria cu 2-1 obtinuta pe teren propriu in fata Vointei Visani (locul opt cu 13 puncte). Singurul succes obtinut in deplasare l-a reusit Dunarea Gropeni care se afla acum, cu 19 puncte, pe locul al patrulea dupa succesul cu 3-1 obtinut pe terenul Avantului Mircea Voda (locul 13 cu patru puncte). Sportul Chiscani a coborat pe pozitia a cincea, cu 17 puncte, dupa ce nu a reusit decat o remiza, 1-1, in deplasarea de pe terenul echipei Vointa Gaiseanca (locul 12 cu 4 puncte), in timp ce Siretul Vadeni a urcat pe pozitia a sasea, cu 15 puncte, dupa victoria cu 3-0 obtinuta pe teren propriu in meciul cu Vointa sutesti (locul 10 cu 9 puncte).

In ultimele doua jocuri ale rundei a IX-a din liga a IV-a braileana, s-au marcat cele mai multe goluri ale rundei. Mai intai, Viitorul Galbenu (locul sapte cu 14 puncte) a invins acasa cu 6-2 pe Avantul Cazasu (locul 9 cu 12 puncte), dupa ce la pauza scorul era unul de egalitate (1-1), in timp ce CS Faurei (locul 11 cu 9 puncte) s-a impus cu 6-1, tot pe teren propriu, in disputa cu Victoria Dedulesti, care este „lanterna rosie” a campionatului fara niciun punct dupa noua etape!!

Rezultatele complete si marcatorii acesteri etape a IX-a din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal sunt urmatoarele:

Victoria Traian – Vointa Visani 2-1 (2-0)

Anghel (10), Mitrea (44)/ Grecu (82)

Siretul Vadeni – Vointa sutesti 3-0 (0-0)

E. Stan (47), M. Stan (59), Burlacu (90)

Avantul Mircea Voda – Dunarea Gropeni 2-3 (1-2)

Balan (40), Anghel (90)/ Matei (31), Matei (44), Mogos (57)

Viitorul Galbenu – Victoria Cazasu 6-2 (1-1)

Feraru (8), Jercan (48, 68, 70), Moldoveanu (63) Tutulan (92)/ Tudorel (27), A. Popescu (54).

Vointa Gaiseanca – Sportul Chiscani 1-1 (1-1)

Ciubotaru (43)/ Craciun (35)

CS Faurei – Victoria Dedulesti 6-1 (3-0)

Vaceanu (10), L. Butiseaca (16), Vasile (43), Margarit (48, 61, 68), /Vizireanu (60)

Etapa viitoare, a 10-a, programeaza sambata 22 octombrie meciurile:

Vointa Visani – Sportul Chiscani

FC Tufesti – Vointa Gaiseanca

Victoria Dedulesti – Fortino Ianca

Victoria Cazasu – CS Faurei

Dunarea Gropeni – Viitorul Galbenu

Vointa Sutesti – Avantul Mircea Voda

Victoria Traian – Siretul Vadeni

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-