Published On: mar, Oct 4th, 2011

FC Tufesti a realizat (din nou) scorul etapei, in deplasarea de la Galbenu!

Share This
Tags

*Dunarea Gropeni a furnizat surpriza acestei runde, la Traian

La sfarsitul saptamanii trecute, pe sapte terenuri ale judetului Braila au avut loc partidele etapei cu numarul sapte din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal, runda dominata de echipele gazda care au obtinut patru victorii, comparativ cu doar doua ale oaspetilor, iar un joc s-a terminat nedecis. Scorul acestei etape l-a inregistrat (pentru a doua oara consecutiv) FC Tufesti in deplasarea pe care aceasta a facut-o la Galbenu, Dunarea Gropeni a furnizat surpriza rundei la Traian, iar Sorin Buteseaca este golgerul etapei cu patru reusite, intr-o runda in care s-au marcat in total 35 de goluri (17 gazdele, si 18 oaspetii).

Din cate se pare, apetitul ofensiv al echipei FC Tufesti este unul de nestavilit, deoarece dupa un 13-0 sec, administrat etapa trecuta Avantului din Mircea Voda, in aceasta etapa formatia antrenata de Nicolae Anghel a castigat pe terenul Viitorului din Galbenu (doar) cu un categoric 10-0! Acest succes mentine gruparea din Tufesti pe primul loc al clasamentului, cu 18 puncte (golaveraj 40-8), in timp ce echipa din Galbenu coboara pe pozitia a 10-a cu opt puncte. Tot 18 puncte a acumulat acum si Fortino Ianca dupa victoria cu „numai” 7-0 obtinuta pe teren propriu in disputa cu penultima clasata, Vointa Gaiseana (doua puncte), patru dintre goluri fiind marcate de S. Buteseaca, dar echipa patronata de Fanel Baluta este pe locul secund deoarece are golaverajul mai slab ca liderul: numai 29-4!

Surpriza acestei etape a avut loc la Traian, acolo unde Victoria din localitate nu a reusit sa invinga acasa pe Dunarea Gropeni (locul cinci cu 13 puncte), terminand la egalitate, 3-3, un meci spectaculos in care gazdele au condus cu 1-0 si 3-1, dar s-au vazut egalate cu doar doua minute inainte de final! Acest rezultat de egalitate face ca formatia finantata de Nicusor Abaseaca sa piarda deocamdata contactul cu primele doua clasate si sa se afle pe locul al treilea cu 16 puncte, golaveraj 22-10. Tot 16 puncte a adunat acum si Sportul Chiscani dupa victoria de pe terenul echipei CS Faurei (locul 11 cu 6 puncte), dar chiscanenii sunt pe pozitia a patra deoarece au golaverajul mai slab decat formatia din Traian: 25-18. Victoria Cazasu s-a „inecat” in Siret la Vadeni, acolo unde gazdele cu acelasi nume precum raul au invins cu scorul de 3-1, iar acum Siretul Vadeni este pe locul sase cu 12 puncte, iar Avantul Cazasu este pe treapta a opta, cu 9 puncte.

Vointa sutesti a invins cu 2-1, pe teren propriu, pe Vointa Visani dupa ce oaspetii au condus cu 1-0, iar acum invingatorii au urcat pe locul noua cu 9 puncte (dar au golaverajul mai slab decat Victoria Cazasu) in timp ce invinsii sunt pe pozitia a saptea cu 12 puncte. In fine, la Mircea Voda a avut loc derby-ul codaselor, deoarece s-au aflat fata in fata Avantul din localitate, si Victoria Dedulesti. A fost o partida destul de echilibrata, la finalul careia au avut castig de cauza gazdele care au castigat cu scorul de 1-0, datorita golului marcat de Staret (min. 60)! Dupa acest succes, Avantul Mircea Voda a urcat pe locul 12, avand acum 4 puncte, in timp de invinsii sunt „lanterna rosie” a clasamentului fara niciun punct dupa sapte etape.

Rezultatele complete precum si marcatorii acestei etape a VII-a din liga a IV-a braileana la fotbal sunt:

Vointa Sutesti – Vointa Visani  2-1 (0-0)

Calin (58), Creanga (80)/ I. Ion (83)

Victoria Traian – Dunarea Gropeni  3-3 (2-1)

Mitrea (28), Gagu (44), Iorga (65)/ Cocianu (35), Buhai (72), Simion (88)

Siretul Vadeni – Victoria Cazasu 3-1 (2-1)

Dima (6), M. Constantin (44, 63)/ S. Ion (21)

Avantul Mircea Voda – Victoria Dedulesti  1-0 (0-0)

Staret (60)

Viitorul Galbenu – FC Tufesti  0-10 (0-7)

Ghioca (7, 9, 33), Moldoveanu (12), Neta (14, 24), Andries (35), Banciu (84, 86, 87)

CS Faurei – Sportul Chiscani  1-3 (1-1)

s. Calatoaie (11)/ Merloi (23), Gheorghita (50), Tanase (68)

Fortino Ianca – Vointa Gaiseanca  7-0 (2-0)

S. Buteseaca (25, 54, 65, 69), Irimia (25, 57), Mata (89)

Etapa viitoare programeaza sambata 8 octombrie urmatoarele meciuri:

Vointa Visani – Vointa Gaiseanca

Sportul Chiscani – Fortino Ianca

FC Tufesti – CS Faurei

Victoria Dedulesti – Viitorul Galbenu

Victoria Cazasu – Avantul Mircea Voda

Dunarea Gropeni – Siretul Vadeni

Vointa sutesti – Victoria Traian

Comentarii

comentariu

About the Author

-