Published On: mie, Oct 26th, 2011

Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si-n traista!

Share This
Tags

Infobraila a luat decizia moderarii mesajelor pe pagina sa de internet, pentru a nu va oripila citind injuraturile cu care guerillele electronice ale adversarilor nostri ne improasca zilnic. Raman celelalte mesaje, unele de bine, altele de rau, dar exprimate decent. Exista insa si o a treia categorie, a oamenilor care se plang trimitandu-ne mesaje dureroase despre faptul ca nu mai au bani de medicamente, ca le este frig, ca preturile au crescut, ca puterea isi bate joc de ei. Corect sau nu scrise gramatical, in esenta ele transmit acelasi mesaj: asa nu se mai poate!

Este evident ca valul nemultumitilor a atins deja gradul unui tsunami, motiv pentru care guvernantii incearca din rasputeri sa ne adoarma dorinta de schimbare, prin orice metode, indiferent de cat de dureroase ar fi pentru noi. Inventeaza si vor inventa in continuare orice, doar sa ramana agatati cu ghearele de putere. Sunt atat de penali ca poate ar trebui introduse noi paragrafe in Codul Penal, mai ales dupa porcaria regionalizarii si a prelungirii mandatului alesilor locali prin stabilirea unui alt termen al alegerilor locale. Spun asta deoarece, in cazul regionalizarii Guvernul a pierdut deja partida, pentru ca exista obligatia sustinerii unui referendum in judetele Vrancea si Constanta, iar in ceea ce priveste Braila lupta inca nu a fost sfarsita!

Ei bine, in aceste conditii, nu-i inteleg pe cei de la USL Braila, care nu puncteaza aceasta victorie si nu comunica mai deloc cu populatia dornica de schimbare! La Braila, peste 60 la suta dintre cei care ar vota doresc schimbarea, dar cu exceptia presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu nimeni de la USL nu transmite vreun mesaj, fie el cat de mic. Oamenii nu mai vor Guvernul Boc si Coalitia Rusinii Nationale PDL-UNPR, dar nici opozitia nu poate face primavara cu o singura floare! Este vina USL ca nu vorbeste brailenilor, ca il lasa pe Stancu sa se expuna singur intr-o lupta cu adversari care ii au in spate pe Basescu si camarila lui. Scarbiti de raul produs de actualii guvernanti, brailenii vor vota schimbarea si atunci langa Stancu vor aparea o multime de “luptatori din munti”. Dar pana la alegeri mai sunt opt luni, in cazul celor locale, si un an pana la cele parlamentare, un timp realmente scurt. Foarte scurt! Daca USL Braila nu iese din amorteala si nu lipeste la nemultumirea maselor forta politica evidenta pe care o are, sa nu se mire de cine stie ce surpriza, ca-n 2009!

Lasandu-l singur pe Gheorghe Bunea Stancu sa se bata si sa castige alegerile, sa fie iar un presedinte de judet in opozitie, colegii lui de la PSD, PNL si PC nu dau dovada doar de absenteism politic sau mutenie, ci de jigodism, mercantilism, ipocrizie si tradare!

Comentarii

comentariu

About the Author