Published On: Soare, Oct 2nd, 2011

De citit: Apa pentru elefanti – Sara Gruen

Share This
Tags

Ecranizarea romanului “Apa pentru elefanti” in regia lui Francis Lawrence a fost lansata in 22 aprilie 2011. In rolurile principale: Robert Pattinson, Reese Witherspoon si Christoph Waltz.

Aparut in SUA in 2006, romanul “Apa pentru elefanti” a fost luni intregi numarul 1 in topurile de vanzari din New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, USA Today, fiind desemnat in acelasi an “Favourite Book of the Year” de catre publicatia Newsday.

Cartea prezinta povestea fascinanta a tanarului Jacob Jankowski, care in anii ’30 isi face ucenicia vietii intr-unul dintre cele mai vestite circuri americane. Angajat sa aiba grija de animale, Jacob va descoperi un univers cu personaje bizare si fascinante, dar cu reguli rigide ca ale unei caste. Insa va afla deopotriva ca circul nu inseamna numai stralucire si culoare, paiete si magie, rasete si ropote de aplauze, ci si animale maltratate, artisti in mizerie incercand sa uite cotidianul cu ajutorul alcoolului de contrabanda, violenta si prostitutie, suferinta si tragedii, incertitudini si spaime.

Va doresc lectura placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-