Published On: mar, Oct 25th, 2011

De cine este protejat cuplul Sterian-Cibu?

Share This
Tags

Resursele mari ale judetului nostru ne-au transformat intr-o atractiva tinta a afaceristilor, insa, din nefericire, multi dintre ei ne vad doar ca pe o tara din lumea a treia buna doar sa-i fie luate resursele, asa cum se intampla, de exemplu, cu Insula Mare a Brailei si urmeaza sa se intample cu lacurile sarate sau conductele de transport ale judetului. Acest tip de “initiative” trebuie insa sustinute la nivel local. Prin urmare, ca furtul sa se poata produce este nevoie ca actuala putere admnistrativa a judetului Braila sa fie schimbata, astfel incat sa permita jaful.

Din nefericire, foarte multi politicieni locali sunt imuni la dorintele electoratului, insa ce poti cere de la niste tradatori ordinari ai electoratului, asa cum este si cazul cuplului uneperist Constantin Cibu – Ion Sterian. Cei doi au o activitate de afaceri care nu este demna sa fie data exemplu, cu pierderi de miliarde, cu impozite si taxe neplatite, bani care s-ar fi regasit in sanatate, drumuri, cultura sau sport. Ei bine, acesti tepari politici si economici vor sa puna din nou mana pe putere, pentru a repeta ceea ce au facut cand o aveau la nivel local, in calitatea lor de primar, respectiv consilier municipal. Din dorinta de a informa corect brailenii, pentru ca ei sa poata vota in cunostinta de cauza, va prezentam un document absolut senzational pe care l-am primit la redactie. Facsimilul prezentat de noi este dovada ca Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Generala de Combatere a Crimei Organizate, Directia de Supravegheri Operative si Investigatii si Serviciul de Supravegheri Operative si Investigatii s-au ocupat indeaproape de Ion Sterian, eminenta cenusie a UNPR. Daca veti privi data adresei, veti intelege usor de ce nu a fost luata atunci nici o masura! La guvernare era seful lor de partid Calin Popescu Tariceanu, iar Ministrul de Interne Cristian David lua masa in biroul lui Cibu, alaturi de camarila acestuia. Adaugati la aceasta faptul ca surse informate au dezvaluit pentru Infobraila ca Ion Sterian era si subiect pentru serviciile secrete, motiv pentru care acesta a mijlocit o intalnire cu tatal unuia dintre cei mai puternici oameni din Romania, intalnire la care am participat personal, si i-a cerut acestuia sa blocheze orice ancheta a vreunui serviciu secret in ceea ce-l priveste. V-ati facut o imagine?

In aceste conditii, cuplul Cibu-Sterian, amandoi dornici de inavutire si parvenire, nu pare a fi unul benefic pentru Braila si braileni. Ei sunt insa sustinuti. Cand ii vom afla vom sti cine doreste raul unui intreg judet!

Comentarii

comentariu

About the Author