Published On: mie, Oct 26th, 2011

Culita Tarata nu a aratat niciun pic de respect fata de MS Regele Mihai I

Share This
Tags

Culita Tarata a intarziat aproape 30 de minute la sedinta solemna a Camerelor reunite, in fata carora MS Regele Mihai I a tinut un discurs, cu ocazia Jubileului de 90 de ani. In loc sa intre prin spatele salii, Tarata a intrat pe usa prezidiului si a coborat treptele podiumului, in timp ce MS Regele citea discursul istoric din 25 octombrie 2011. Televiziunile au incercat sa evite momentul, transmitand imagini din sala, sau un cadru strans cu Regele Mihai.

Culita Tarata s-a dus tacticos in banca, socand strainii prezenti in Parlament. Dupa terminarea ceremoniilor, Culita Tarata a fost intrebat care a fost motivul intarzierii. iar acesta a raspuns ca a ajuns mai greu de la festivitatile prilejuite de Ziua Armatei, manifestare la care a participat si presedintele Traian Basescu.

”Ei asta-i, nu mai are lumea voie sa treaca pe unde vrea?”

In momentul in care a fost intrebat de ce a trecut prin fata podiumului, si nu a intrat prin spatele salii, asa cum ar fi fost normal, deputatul UNPR a replicat, foarte indignat:”Ei asta-i, nu mai are lumea voie sa treaca pe unde vrea?”.

Ceremonia solemna a inceput cu cateva minute dupa ora zece, la care era programata, ceea ce, pentru manifestarile din parlament este rar intalnit. Este stiut ca punctualitatea este politetea regilor, iar Familia Regala nu a facut exceptie. Prima a intrat in loja regala, la 9,45,   ASR Principesa Elena, insotita de  Excelenta Sa  Domnul Alexander Phillips Nixon. Imediat au sosit ALR Principesele Irina, Maria si Elisabeta Karina, urmate de ASR Printul Nicolae.

Adriana Popovici

Comentarii

comentariu

About the Author

-