Published On: joi, Oct 6th, 2011

Copiii de la Gradinita nr. 48 au calatorit virtual

Share This
Tags

*Centrul de informare Europe Direct Braila, in colaborare cu Consiliul Judetean Braila au organizat o activitate educativa pentru prescolarii de la Gradinita nr. 48

Micutii de la Gradinita nr. 48 au avut parte de o surpiza placuta, plecand intr-o excursie imaginara prin toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana. In cadrul acestei activitati cu caracter educativ, copiii au aflat care sunt simbolurile si tarile Uniunii Eurpene. Pentru a atrage atentia micutilor, totul s-a desfasurat sub forma unui joc, acestia fiind antrenati in discutii legate de identitatea tarilor in discutie. Pentru ca aceasta activitate sa fie si mai captivanta, copiilor li s-au pus la dispozitie tot felul de materiale didactice de catre Centrul de Informare Europe Direct.

Prescolarii, coordonati de doamna directoare Viorica Isan si doamna Georgeta Nicolae, au fost foarte incsntati de tot ceea ce au invatat, la finalul activitatii, copiii fiind rasplatiti cu materiale promotionale Europe Direct si publicatii puse la dispozitie de Oficiul pentru Publicatii al Comisiei Europene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-