Published On: joi, Oct 6th, 2011

Conpet Ciresu incearca marea cu degetul si la Eforie sud!

Share This
Tags

Dupa ce a pierdut pentru a treia data consecutiv un meci pe teren propriu (0-2 cu Eolica Baia) in actuala stagiune a ligii a III-a, seria a doua, Conpet Ciresu se deplaseaza in aceasta dupa amiaza pe terenul echipei CS Eforie Sud. Cel putin din punct de vedere al teoriei, brailenii ar fi oarecum favoriti la castigarea cel putin a unui punct din aceasta disputa, intrucat formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan nu pierdut pana acum niciun joc disputat pe teren strain. „Ciresarii” au remizat la ccelasi scor, 1-1, in disputele cu CS Balotesti si Unirea Slobozia, reusind sa si castige cu 2-1 pe terenul echipei FC Voluntari, iar acum, in ciuda moralului destul de afectat dupa ultimul esec de pe teren propriu, brailenii se deplaseaza la Eforie Sud cu dorinta de a nu pierde! Dar gazdele de astazi sunt „pe zero” in clasamentul adevarului si ocupa locul noua cu 9 puncte, in timp ce Conpet Ciresu se afla pe locul 12 cu 8 puncte (cinci dintre ele aduse din deplasare!), au -4 „la adevar”, iar acum doresc sa-si mai imbunatateasca putin situatia de la pasiv.

Dar, din pacate pentru braileni, Conpet Ciresu are inaintea acestui meci nu mai putin de cinci jucatori care sunt accidentati si care nu vor putea fi fi utilizati in disputa de la Eforie Sud: Nicolita, Ilie, Hutu, Craciunescu si Perca! Chiar si in aceste conditii antrenorul Vasile Darie este oarecum optimist: „Ne asteapta un meci foarte dificil la Eforie, dar ne ducem acolo cu gandul de a nu pierde, in ciuda numeroaselor probleme de efectiv pe care la avem datorita accidentarilot a cinci dintre jucatorii titulari ai echipei. Cu toate acestea, sper ca aceia care-i vor inlocui pe jucatorii accidentati s-o faca cu destul succes iar la finalul jocului sa putem sa ne bucuram pentru obtinerea a cel putin unui punct. Dar asta vom vedea deseara la ora 18. 45, cand arbitrul va fluiera finalul meciului.”- a spus tehnicianul de la Conpet Ciresu.

Partida de la Eforie Sud va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti alcatuita din George Trandafir (centru), Aurelian Toie si Lucian Stamanichi (asistenti), in timp ce observatorul jocului va fi George Bedreaga (Galati). Celelalte partide programate a se disputa astazi in etapa a VIII-a din cadrul seriei a II-a, din liga a III-a, sunt urmatoarele:

FC Voluntari – Comprest GIM Bucuresti

Viitorul Chirnogi – CS Afumati

Unirea Slobozia – Dunarea Calarasi

Eolica Baia – Rapid II Bucuresti

ACS Berceni – CS Balotesti

Viitorul Axintele – CS stefanesti

CS Tunari sta, deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-