Published On: mie, Oct 19th, 2011

Cercetat in stare de libertate

Share This
Tags

Barbatul care i-a dat o bataie sora cu moartea unui tanar de 25 de ani la o terasa din cartierul Chercea, va fi cercetat in stare de libertate. Dumitru C. a fost retinut pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava si Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a propus arestarea preventiva a acestuia. Judecatoria Braila a respins propunerea procurorilor si braileanul a fost eliberat.

Un brailean a sesizat politia in ziua de sambata, anuntand faptul ca Eugen A. a fost agresat de catre un individ. Politisti nu au gasit agresorul, acesta plecand de la locul incidentului. Victima, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgente Braila si apoi transferat la sectia Neurochirurgie din municipiul Galati.

In urma analizelor si testelor efectuate, a reiesit ca tanarul a suferit leziuni ce necesita 3 luni de ingrijiri medicale. Medicii Spitalului din Galati l-au diagnosticat pe tanarul de 25 de ani cu coma traumatica post agresiune, contuzie cerebrala si otorogie stanga. Pacientul este momentan intubat si ventilat la Spitalul din Galati.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-