Published On: mie, Oct 19th, 2011

Cercetat in stare de libertate

Share This
Tags

Barbatul care i-a dat o bataie sora cu moartea unui tanar de 25 de ani la o terasa din cartierul Chercea, va fi cercetat in stare de libertate. Dumitru C. a fost retinut pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava si Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a propus arestarea preventiva a acestuia. Judecatoria Braila a respins propunerea procurorilor si braileanul a fost eliberat.

Un brailean a sesizat politia in ziua de sambata, anuntand faptul ca Eugen A. a fost agresat de catre un individ. Politisti nu au gasit agresorul, acesta plecand de la locul incidentului. Victima, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgente Braila si apoi transferat la sectia Neurochirurgie din municipiul Galati.

In urma analizelor si testelor efectuate, a reiesit ca tanarul a suferit leziuni ce necesita 3 luni de ingrijiri medicale. Medicii Spitalului din Galati l-au diagnosticat pe tanarul de 25 de ani cu coma traumatica post agresiune, contuzie cerebrala si otorogie stanga. Pacientul este momentan intubat si ventilat la Spitalul din Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-