Published On: Soare, Oct 16th, 2011

Brailenii pot pleca la munca in Danemarca prin AJOFM

Share This
Tags

*Prin intermediul EURES sunt puse la dispozitie pentru braileni 25 de locuri vacante in Danemarca

EURES este o retea de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene si a fost creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia. AJOFM, in calitate de membru EURES, a facut publica lista cu locurile disponibile in Uniunea Europeana si in Spatiul Economic European. {n aceste conditii, au fost anuntate 25 de locuri libere pentru stagiari-lucratori calificati in ferme de crestere a animalelor, in sere sau in ferme de cultivare legume/fructe, din Danemarca.

Desi salariul este atractiv, aproximativ 1260 euro brut/ luna, din care se scad contributia lunara, chiria ( de aproximativ 200-300 euro/ luna) si impozitul, cei ce doresc sa aplice pentru unul din aceste posturi trebuie sa demonstreze ca sunt motivati pentru a depune o munca grea si pentru a capata noi experiente.

Pentru a putea ocupa un post din acest domeniu, candidatii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii stricte. Astfel, acestia trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18-30 de ani, sa fi absolvit liceul agricol sau o facultate cu profil agricol în urmã cu maximum 1 an (2010), doar la una din specializarile: agricultura, horticultura, zootehnie sau medicina veterinara, iar carnetul de conducere si experienta în condusul tractorului constituie un avantaj. De asemenea, candidatii trebuie sa stie sa vorbeasca fluent limba engleza.

Cei care doresc sa aplice pentru unul dintre posturile disponibile si indeplinesc toate criteriile, pot trimite CV-ul EUROPASS, in limba engleza, cu poza, diploma de bacalaureat si foaia matricola (pentru absolventii de liceu), sau diploma de licenta si foaia matricola (pentru absolventii de facultate), traduse autorizat in limba engleza, pe adresa de email: jue@workindenmark.dk, scriind in subiectul mailului INTERN ROMANIA.

Comentarii

comentariu

About the Author

-