Published On: mie, Oct 19th, 2011

Braila va rasuna in acordurile de chitara ale marilor interpreti de folk

Share This
Tags

Consiliul Judetean, in parteneriat cu Centrul de Creatie, va oferi brailenilor un spectacol pe cinste de muzica folk, sustinut de mari nume ale acestui gen.

In perioada 4-6 noiembrie, la Casa Tineretului, cu incepere de la orele 18:00, se va desfasura cea de-a sasea editie a Festivalului National de muzica folk “Chira Chiralina”. Iubitorii acestui gen de muzica vor avea parte, timp de trei zile, de cantece consacrate de dragoste, de dor, care ne-au alinat sufletele si la auzul carora toti am vibrat de-a lungul timpului.

In prima seara a festivalului vor concura Andrei Paunescu, in compania trupei Totusi, precum si Foisorul de Folk, acestia fiind castigatorii premiului I al editiei din 2010. In cea de-a doua seara, publicul va avea ocazia sa asculte recitalul lui Victor Socaciu, unul dintre numele importante ale folk-ului. Festivalul se va incheia cu recitalul renumitului Vasile }eicaru, dupa care va urma gala laureatilor, premiuile fiind stabilite de jurul in fruntea caruia se va afla Nicu Alifantis.

Prezentatorii evenimentului au fost alesi din randul celebritatilor locale, si anume Valentin Terente si Elena Andron.

Pretul unui bilet este de 5 lei, pentru o seara, acestea putand fi achizitionate de la Casa Tineretului, de luni, pana vineri, intre orele 10:00-16:00, sau de la Agentia Teatrala, de marti pana vineri, intre orele 17:00-19:00, sau sambata, in intervalul 09:00-13:00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-