Published On: Soare, Oct 16th, 2011

Blestemul terenului propriu i-a lovit din nou pe jucatorii de la Conpet!

Share This
Tags

Conpet Ciresu – Viitorul Axintele  0-3 (0-2)!

Odata cu disputarea partidei din cadrul etapei a IX-a din cadrul ligii a treia la fotbal, pentru Conpet Ciresu un lucru este destul de clar, fara doar si poate: brailenii sunt victimele unui blestem de care nu mai pot scapa la meciurile de pe teren propriu! Chiar daca nu a pierdut niciun joc disputat în deplasare, de unde au adus nu mai putin de 8 puncte (doua victorii si doua egaluri), Conpet Ciresu nu a reusit sa învinga vineri, pe teren propriu, nici penultima clasata, Viitorul Axintele! Înaintea partidei de la Ianca, oaspetii aveau un singur gol marcat si un singur punct din opt meciuri, si se parea ca în sfarsit formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan va obtine o victorie facila în fata unei formatii care pana la acea ora era ciuca batailor tuturor echipelor din seria a doua. Ei bine lucrurile nu au stat deloc asa, deoarece Viitorul Axintele a învins la Ianca, la un scor de neprezentare, o formatie care pare a fi bantuita de stafia ghinionului, si care a pierdut cu 0-3 un meci care parea a fi cel mai usor din întreg turul de campionat! „Este incredibil cat ghinion putem avea! Cineva ne-a blestemat sa nu puten castiga partidele de acasa! Nu-mi vine sa cred cum am putut pierde acest joc, pe care eram sigur ca-l vom castiga fara probleme, dar nu numai ca am luat bataie, dar am primit trei goluri fara sa marcam vreunul! Sunt de parere ca ar trebui sa aducem un sobor de preoti la stadion sa facem o slujba religioasa, sau o festanie, poate asa vom scapa de acest blestem care ne bantuie, la infinit! Sau poate ca ar trebui sa jucam pe un alt stadion dar nu prea avem unde! Am ratat si în acest meci cat pentru trei jocuri, dar nu mai reusim sa marcam acasa de la meciul din prima etapa si de atunci am mai jucat alte patru partide pe care le-am piedut fara sa marcam. Este incredibil ceea ce se întampla, si nu stiu cum putem iesi din acest blestem care ne bantuie.”- a spus foarte suparat Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Ciresu.

Nici nu se asezasera bine pe terenul de la Ianca jucatorii celor doua formatii, ca oaspetii conduceau deja cu 1-0 datorita faptului ca Ungureanu a deviat în plasa, din apropiere, o minge trimisa spre poarta de Costin (min. 2)!

A urmat apoi un asediu prelungit la poarta celor din Axintele, dar brailenii au ratat golul egalizator prin Nicolita, Puscasu, Oprea, Perca, Musat, Craciunescu sau Cotiga, în timp ce oaspetii nu reuseau sa iasa din propriul careu. Cu toate acestea, în plina dominare a brailenilor, Moses a scapat pe contra atac, la o faza în care toti „ciresarii” erau în careul advers, si a reusit sa marcheze golul al doilea: 0-2 (min. 40)! Din acest moment formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan acuza socul primirii golului doi, si parca nimic nu se mai leaga. Oaspetii simt ca sunt aproape de o victorie la care nu sperau nici în cele mai frumoase visuri ale lor, si se apara pe trei linii, în timp ce brailenii mai rateaza si în partea a doua golul de onoare prin Nicolita, Perca, si Musat. Dar vine însa

minutul 60, si acelasi Moses a mai scapat înca o data pe contraatac si a pus bomboana pe coliva unui muribund care se împacase deja cu gandul unui nou esec pe teren propriu: 0-3!!

Cam asta a fost în linii mari istoria celui de-al patrulea esec consecutiv pe teren propriu al echipei Conpet Ciresu, care a pierdut acasa 12 puncte, puncte care adunate în contul brailenilor ar fi facut din formatia antrenata de Vasile Darie, sa fie pe locul al doilea al seriei a II-a, din cadrul ligii a treia la fotbal!! În etapa viitoare Conpet Ciresu va sta deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat, dupa care pentru braileni urmeaza alte doua partide blestemate pe teren propriu, cu CS Stefanesti, si CS Tunari. Dar poate pana atunci se va aduce cel putin un preot la stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca pentru alungarea duhurilor rele! Daca nici asa brailenii nu vor castiga pe teren propriu, atunci înseamna ca jucatorii braileni dau dovada de o naivitate vecina cu prostia, sau sunt incompetenti!

Cei de la Conpet Ciresu care s-au facut iarasi de tot rasul si în partida cu Viitorul Axintele sunt urmatorii jucatori: Stoica – Baciu, Musat, Ilie, Cotiga – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciunescu. Au mai evoluat: Bratu, Stoian, Mandroasa si Mirescu. Antrenori: Vasile Darie si Ionel Ivan.

Celelalte rezultate ale etapei sunt urmatoarele:

CS Tunari – ACS Berceni  0-0

CS Balotesti – FC Voluntari  2-1 (2-1)

Comprest GIM Bucuresti – Viitorul Chirnogi  0-1 (0-0)

CS Afumati – Unirea Slobozia  1-1 (0-0)

Dunarea Calarasi – Eolica Baia  0-0

Rapid II Bucuresti – CS Eforie  0-0

CS Stefanesti a stat deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat

Comentarii

comentariu

About the Author

-