Published On: lun, Oct 3rd, 2011

“Baietii destepti” vor sa puna mana pe Braila

Share This
Tags

Departamentul de Investigatii al ziarului nostru desfasoara o ancheta fara precedent care ii are in vizor pe asa-zisii “baieti destepti” care actioneaza prin toate mijloacele pentru a destabiliza din punct de vedere economic, social si politic judetul Braila.

Primele rezultate ale unei munci asidue nu au intarziat sa apara, ieri noapte reporterii nostri reusind sa fotografieze in premiera nationala unul dintre barlogurile unde se pun la cale afaceri de milioane de euro, dar si locul de unde a fost lansata ofensiva impotriva Brailei si a brailenilor. De aici, din spatele acestui gard cu tepi foarte ascutiti, care ascunde o proprietate privata, au pornit loviturile impotriva noastra, a brailenilor.

Zilele urmatoare vom incepe publicarea in serial al dezvalurilor noastre si asteptam reactia autoritatilor, care sunt confruntate cu o intreaga tesatura de politica si afaceri in care sunt implicate nume grele atat la nivel local, dar si national. De asemenea, veti putea citi despre moralitatea celor implicati in aceste afaceri, despre averea lor si despre tintele lor politice, tinute ascunse, dar dezvaluite de Infobraila!

Comentarii

comentariu

About the Author