Published On: vin, Oct 7th, 2011

Astazi, marea finala

Share This
Tags

Aseara, brailenii au avut ocazia sa se simta ca niste adevarati artisti, in cadrul evenimentului “Karaoke Star-vedeta pentru o zi”, organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, Centrului de Creatie, Scolii “Vespasian Lungu”, Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” si Casei Municipale de Cultura, concurs menit sa aduca bunadispozitie atat pentru participanti, cat si pentru spectatori si telespectatori.

Concurentii, cei mai multi dintre ei, desi obisnuiti cu scena, de la editiile anterioare, au fost coplesiti de emotii, dar s-au descurcat foarte bine, spre deliciul spectatorilor, care i-au premiat cu urale si aplauze furtunoase. Atat interpretii de muzica populara, dar si cei de muzica usoara au primit in general note de peste noua, remarcandu-se prin voce si prezenta scenica Mandrila Sandica, Miron Giorgian Marius, Popartag Petruta, Manolache Geanina Ramona, care s-au si calificat in finala. “Ne bucuram ca am reusit sa-i aducem in sali pe braileni. Viata si asa e destul de scurta. {ncercam sa facem lucruri care sa-i bucure. Asteptam sa vedem ce va fi in finala.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

In aceasta seara sunt pregatite foarte multe premii pentru concurenti, spectatori si telespectatori, iar la finalul concursului, brailenii vor putea asculta  trupa HI-Q.

Comentarii

comentariu

About the Author

-