Published On: sâm, Oct 8th, 2011

Aplauze la scena deschisa in finala concursului “Karaoke Star- Vedeta pentru o zi”

Share This
Tags

*Cea de-a sasea editie a concursului “Karaoke Star-Vedeta pentru o zi”, organizat de Consiliul Judetean, in colaborare cu Scoala “Vespasian Lungu”, Centrul de Creatie, Biblioteca Judeteana si Casa Municipala de cultura, s-a incheiat aseara, intr-o mare de aplauze

Spre admiratia si incantarea spectatorilor si telespectatorilor, cei 16 finalisti s-au intrecut in a demonstra ca au intradevar talent si ca pot fi si ei “vedete pentru o zi”.

Atat concurentii de la sectia de muzica populara, cat si cei de la sectia de muzica usoara, au incercat sa-si transforme emotiile in trairi constructive, sa faca abstractie de miile de priviri care ii urmareau si sa interpreteze cat mai bine melodii consacrate precum: “Trandafir de la Moldova”, “Saraca inima me”, “Mandra floare, trandafir”, “Frumoasa mea”, sau “Vino, dragostea mea”.

Spectacolul a debutat cu intrecerea concurentilor inscrisi la sectia de muzica populara, in final reusind sa convinga juriul de talentul lor, urmatorii: Miron Giorgian Marius, care a interpretat melodia “Mandra floare, trandafir”, si care s-a clasat pe locul 1, cu media 9,75.

Trecerea de la competitia din cadrul sectiei de muzica populara la cea de muzica usoara s-a realizat prin intermediul domnului George Petrengo, castigatorul din 2009 al concursului, si Alberto Draghici, cei doi delectand publicul cu cateva melodii mult indragite.

Nici participantii de la sectia de muzica usoara nu s-au lasat mai prejos. Vizibil coplesiti de emotii si bucurosi ca-si pot indeplini visul, acela de a se afla pe o scena in fata unui public apreciativ, cei opt concurenti au reusit sa impresioneze juriul si sa starneasca furtuni de aplauze, calificandu-se pe locurile castigatoare: Gadiuta Adnana, o domnisoara in varsta de doar 16 ani, din judetul Tulcea, care a reusit sa obtina cu melodia “Vino, dragostea mea”, cea mai mare medie, 9,93, situandu-se pe locul 1, Petruta Popartag, Alin Dan Arama, Mitu Paul Giorgian si Coman Nicoleta.

Atat participantilor castigatori, cat si spectatorilor si telespectatorilor selectati prin tragere la sorti, li s-au oferit premii semnificative, constand in calculatoare, laptop-uri, LCD-uri, televizoare si camere foto. In final, odata cu aparitia pe scena a membrilor HI-Q, care au sustinut un recital antrenant de aproximativ o ora, cei mai multi dintre spectatori nu au mai rezistat impulsurilor si s-au ridicat de pe scaune, pentru a dansa pe ritmul muzicii.

“De la an la an, imi place tot mai mult. Mi s-a parut ca sunt mai pregatiti concurentii, fata de anii anteriori, au oferit un spectacol mult mai frumos, cu dedicatii, cu mesaje pentru persoana iubita, pentru parinti, prieteni, public si chiar si pentru domnul presedinte, Gheorghe Bunea Stancu. Iar cei de la HI-Q au fost nemaipomeniti. Abia astept urmatoarea editie, mai ales ca am inteles ca si in anii urmatori vor mai fi invitate si alte trupe.”, a declarat o spectatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-