Published On: joi, Oct 13th, 2011

Adina Brot: “Dorim din tot sufletul, ca dupa sfarsitul meciului, sa fim noi cele care luam cele doua puncte”

Share This
Tags

Cand eram mica, toti copiii de la bloc faceau un sport. Si m-am hotarat sa incep si eu ceva. Am ales sa merg la handbal, am vazut ca imi place foarte mult, si asa am decis sa raman”, povesteste Adina Brot.

Cand are timp liber, si-l petrece citind sau plimbandu-se cu sotul “avand in vedere, ca in timpul zilei, nu prea putem sa stam impreuna”. Adina nu urmeaza un regim alimentar, insa incearca sa evite “mancarea fast-food, chips-uri, mancaruri despre care stim toti ca nu sunt bune”.

Este galateanca, dar in meciul cu Otelul nu se va vedea asta, promite Brot. “La Galati am jucat cat am fost junioara, deci nu ma leaga ceva special de Galati. Dupa ce am terminat junioratul, eu am plecat de acolo, mai intai la Deva, apoi la Cluj. Abia acum trei ani am venit aici, dar nu pot sa spun ca am o nostalgie ca joc cu Galatiul. Stim cat de important este meciul acesta. Suntem constiente de orgoliile dintre cele doua echipe, si ne dorim din tot sufletul, ca dupa sfarsitul meciului, sa fim noi cele care luam cele doua puncte”, spune raspicat Adina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-