Published On: lun, Sep 19th, 2011

Volei- turneu de pregatire Stiinta Bacau a castigat prima editie a „Braila volley team cup”

Share This
Tags

* CSM Comision Braila a terminat pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu CSU Arges Volei Pitesti

La sfarsitul saptamanii trecute, sala Sporturilor din strada Carantina a fost gazda unui interesant turneu de volei feminin intitulat pompos „Braila volley team cup”, competitie la startul careia s-au aliniat sase echipe, patru dintre ele facand parte din prima liga a voleiului romanesc. Acestea au fost CS Stiinta Bacau (vice campioana Romaniei si finalista a Cupei Romaniei, Unic Piatra Neamt -locul patru la ultima editie a ligii nationale), CSU Arges Volei Pitesti, Penicilina Iasi, CSU Galati si CSM Comision Braila. Organizatorii au hotarat ca partidele sa se dispute dupa sistemul „cel mai bun din trei seturi (sau altfel spus „doua din trei”), iar la capatul unor partide destul de atractive, dar urmarite de foarte putini spectatori, primul loc a fost ocupat de Stiinta Bacau care a acumulat maximim de puncte. Pe locurile 2-3 s-au aflat CSU Volei Arges Pitesti si CSM Comision Braila, ambele cu cate 6 puncte dar argesencele au avut avantajul victoriei din meciul direct. Formatia antrenata de Vladimir Stanescu a castigat trei din cele patru meciuri jucate (2-1 cu Penicilina Iasi, 2-0 cu Unic Piatra Neamt, 2-0 cu CSU Galati) si a pierdut cu 0-2 disputa cu CSU Arges Volei Pitesti, dar organizatorii au avut grija ca brailencele sa nu joace cu Stiinta Bacau pentru a evita o eventuala infrangere usturatoare.

Lotul de jucatoare al CSM Comision Braila la acest turneu a avut  in componenta urmatoarele jucatoare: Adriana Dudnic, Georgiana Tudosie, Loredana Lungu, Elena Ivan, Ecaterina Ghita, Nicoleta Lascu, Georgiana Lascu, Andreea Niculcea, Georgiana Tisianu, Sanja Car, AndreeaArhip si Sorana Tusa. Antrenor: Vladimir Stanescu.

Rezultatele tehnice inregistrate la „Braila volley team cup” sunt urmatoarele:

Penicilina Iasi – CSU Galati  2-0

Unic Piatra Neamt – CSU Arges Volei Pitesti  2-0

CSM Comision Braila – Penicilina Iasi  2-1

CSU Arges Volei Pitesti – Stiinta Bacau  0-2

Unic Piatra Neamt – CSM Comision Braila  0-2

Stiinta Bacau – Penicilina Iasi  2-1

CSU Arges Volei Pitesti – CSU Galati  2-0

CSM Comision Braila – CSU Arges Volei Pitesti  0-2

Penicilina Iasi – Unic Piatra Neamt  0-2

CSU Galati – Stiinta Bacau  0-2

CSU Arges Volei Pitesti – Penicilina Iasi  2-0

Unic Piatra Neamt – Stiinta Bacau  1-2

CSM Comision Braila – CSU Galati  2-0

CSM Comision Braila va debuta in noua editie a Diviziei A2, seria est, pe data de 1 octombrie, atunci cand brailencele vor juca pe teren propriu cu CS Pro Volei Botosani. Meciurile de pe teren propriu ale echipei antrenate de Vladimir Stanescu se vor disputa in sala Sporturilor din strada Carantinei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-