Published On: mar, Sep 13th, 2011

Victor Ponta: “Nu vad nicio posibilitate serioasa ca USL sa lucreze sau sa coabiteze cu un presedinte ca Traian Basescu”

Share This
Tags

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Targu-Jiu ca spera ca mandatul de presedinte al lui Traian Basescu sa se incheie la sfarsitul anului 2012 daca nu va nominaliza un prim-ministru de la USL, in contextul in care Uniunea ar avea majoritatea absoluta in Parlament. “(…) Ma refer la anul 2012 fiindca nu stiu daca sa il iau in serios sau nu pe domnul Basescu. Daca domnia sa chiar va fi curajos si nu va nominaliza un prim-ministru de la USL, desi USL are majoritatea absoluta in Parlament, atunci, in mod sigur, va fi suspendat si demis. Parerea mea e ca nu o sa aiba curaj sa faca lucrul asta si probabil ca isi va continua mandatul. Eu nu vad la modul real si concret nicio posibilitate serioasa ca USL sa lucreze sau sa coabiteze cu un presedinte ca Traian Basescu”, a precizat deputatul PSD de Gorj.

Pe de alta parte, acesta a mai mentionat si ca a depus o actiune civila impotriva ziarului “Evenimentul Zilei”, considerat de el ca fiind ziarul lui Traian Basescu, necerand insa daune, ci doar publicarea in paginile ziarului procesul verbal al ANAF prin care se precizeaza ca Ponta nu a avut niciun contract cu Complexurile Energetice Turceni si Rovinari.Presedintele PSD a mai afirmat ca se bucura ca institutiile statului au dovedit ca nu a avut niciodata niciun fel de interes sau profit material de pe urma unei institutii de stat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-