Published On: lun, Sep 26th, 2011

USL isi vede de drum

Share This
Tags

“USL este o reunire a unor forte politice majore care are drept scop si obligatie de a fi alternativa la actuala Putere si toate lucrurile pe care le-am angajat de la formare le-am realizat. Speranta pe care actuala Putere o nutreste ca USL s-ar putea rupe, s-ar putea dezmembra, ingloda in conflicte interne nu are niciun fel de temei si, in vreme ce una dintre fiicele lui Traian Basescu, diferitele doamne de fier, diferitele albe ca zapada incearca sa construiasca himere care sa mascheze realitatea dezgustatoare a actualei Puteri, USL isi vede de drum, de pasii pe care ii are de facut pentru a raspunde asteptarilor societatii romanesti”, este de parere Crin Antonescu.

Referitor, la eventualele neintelegeri ce au avut loc in interiorul Uniunii legate de PC, Crin Antonescu a explicat ca acolo unde este viata, este si tensiune. “Unde exista viata, exista tensiune, de pilda, iata, cum circula sangele in corpul omenesc. Exista tensiune, ea se si masoara cu aparate speciale. Nu exista niciun fel de motiv pentru a pune la indoiala soliditatea acestei constructii politice”, a declarat Antonescu.

Co-presedintele USL a declarat ca problema PC in ceea ce priveste viitoarea candidatura a lui Cristian Popescu Piedone, dar si de faptul ca il sprijina pe Sorin Oprescu nu mai exista. “Nimeni nu are de gand sa elimine pe cineva din aceasta constructie, dimpotriva este o constructie deschisa oricarei forte politice sau personalitati publice onorabile care doreste sa construiasca impreuna cu noi, asa cum am demonstrat-o cred, recent, si prin parteneriatul cu Sorin Oprescu. (…) Anuntul pe care l-am facut, eu si domnul Ponta in conferinta de la Parlament, cu Sorin Oprescu a fost formal, oficial. Intre timp lucrurile s-au lamurit si pentru Partidul Conservator care nu se mai zbate in dilema Oprescu-Piedone, date fiind clarificarile primarului sectorului 4. Dar hotararea anuntata atunci a avut un caracter formal” a conchis Crin Antonescu.

In ceea ce priveste candidatura  lui Tudor Ciuhodaru la primaria Iasiului, Victor Ponta a declarat ” Ii urez sa fie sanatos. Am fost la Iasi zilele trecute, USL va merge unita in alegeri, cu un candidat comun la CJ pe care il va desemna PNL si cu candidat la primarie, domnul Nichita”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-