Published On: mar, Sep 13th, 2011

Un tractorist a dat bir cu fugitii dupa ce a spulberat un autoturism in afara drumului

Share This
Tags

Ieri, la orele 14.00, T.L., din satul Oprisenesti, orasul Ianca, in timp ce conducea tractorul, pe DN2B, la km 71+ 800 metri, din directia Buzau-Braila, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers la stanga si a acrosat cu partea laterala stanga, autoturismul condus de C.A., din Municipiul Galati, care se angajase in depasirea lui, fiind proiectata in afara partii carosabile.

Dupa producerea tamponarii, conducatorul tractorului si-a continuat drumul, fiind gasit de politisti, la orele 15.30, pe camp, in spatele unei societati comerciale din localitate. Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca tractorul nu era inmatriculat si soferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Conducatorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand ca avea 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-