Published On: mie, Sep 21st, 2011

Un baietel de 7 ani a fost rapit din razbunare

Share This
Tags

*Ieri, un copilas de numai sapte ani a fost victima unui act de razbunare, fiind rapit de doi indivizi, in timp ce se juca

Baietelul iesise pentru a se juca in fata curtii cu ceilalti copii, insa, in jurul orelor 11:45 a fost luat cu forta de doi indivizi. Copilul, speriat, a inceput sa strige din toate puterile, dar parintii nu l-au auzit, observand ca acesta lipseste abia dupa cateva ore. Parintii au alertat imediat autoritatile, in urma cercetarilor descoperindu-se ca rapirea fusese planuita din setea de razbunare a doi tineri din Movila Miresii, care se aflau in conflict de multa vreme cu parintii baietelului.

In baza sesizarii a fost constituita o echipa formata din lucratori de la Politia orasului Faurei si Secția 3 de Poliție Rurala Surdila Gaiseanca, care a efectuat verificari, stabilind ca M.B., insotit de T.F.s-au deplasat in comuna Visani cu autoturismul condus de C.V., din aceeasi localitate, si au luat cu forta baietelul, pe care l-au transportat la locuinta lui M.B..

Pe numele celor doi suspecti, care au recunoscut ca au comis fapta pentru a se razbuna pe familia minorului, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Acestia au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila si vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-