Published On: vin, Sep 30th, 2011

Trei barbati din localitatea Galbenu au fost arestati preventiv pentru talharie

Share This
Tags

Ieri, la ora 1.30, o patrula din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Surdila Gaiseanca a fost sesizata de M.A. (36 de ani), din comuna Galbenu, despre faptul ca numitul C.A. (26 de ani), din comuna Jirlau, in timp ce se deplasa pe DC 44, care face legatura intre localitatile Jirlau si Galbenu, a fost acostat de doi barbati care l-au condus la locuinta lor din comuna Galbenu unde, impreuna cu o a treia persoana, l-au lovit si i-au luat bicicleta, suma de 300 de lei si doua telefoane mobile.

Din cercetarile desfasurate de politisti s-a stabilit ca autorii faptei sunt fratii B.M. (38 de ani), B.V. (33 de ani) si B.S. (29 de ani), domiciliati in localitatea Galbenu, care au recunoscut fapta comisa.

Bunurile sustrase si o parte din bani au fost recuperate de politisti si restituite partii vatamate.

Fata de cei trei s-a inceput urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de talharie, fiind retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

In cursul zilei de astazi, vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-