Published On: mie, Sep 28th, 2011

Spitalul Judetean de Urgenta are nevoie de medici tineri

Share This
Tags

Tinerilor absolventi ai facultatii de Medicina care s-au intors in Braila li se ofera oportunitatea de a se angaja la Spitalul Judetean de Urgenta, acestia avand, de asemenea, posibilitatea de a se forma profesional pe banii institutiei.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat ca tinerii medici care demonstreaza profesionalism, vor avea ocazia de a semna contracte pe o perioada de minim zece ani cu Spitalul Judetean de Urgenta, oferindu-li-se posibilitatea de a se specializa si de a invata de la actualii medici ai spitalului. “Trebuie sa specializam medici tineri, sa ii crestem, pentru ca Spitalul Judetean are minus de medici. Vom angaja medici care promit si care vor semna minim 10 ani contract cu spitalul”, a afirmat Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele Consiliului Judetean a mai declarat ca tinerii rezidenti vor fi recrutati de catre medicii care sunt angajati in prezent, acestia avand datoria de a-i creste pe langa ei, pentru a-i invata meseria. “Trebuie sa se aduca ei pe ei, nu o sa ma duc eu din facultate in facultate sa ii caut. E problema spitalului. Le-am dat aceasta sarcina si am vorbit ca ii trimitem la specializare. Incercam sa le dam locuinte de serviciu pe cat putem, dar mai mult de atat eu nu pot face. Dupa aceea vor zice ca i-am adus eu si sunt pilele mele”, a conchis Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-