Published On: Soare, Sep 4th, 2011

PSD va avea 22 de candidati la Consiliile Judetene

Share This
Tags

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a anuntat pe liderii organizatiilor judetene ca in negocierea cu PNL s-a decis ca social-democratii sa nominalizeze candidati la 22 de Consilii Judetene, iar ACD la doar 19.

Surse din Comitetul Executiv National al PSD au declarat ca Ponta i-a anuntat pe liderii judeteni ca negocierile din USL au stabilit ca PSD sa nominalizeze candidatul si la presedintia CJ Arad, care initial apartinuse PNL.

Negocierile preliminare dintre Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au stabilit ca PSD va desemna candidatii in 21 de Consilii Judetene, iar ACD in 20.Discutia asupra unor judete a fost redeschisa miercuri, intrucât Victor Ponta a solicitat partenerilor USL candidati in mai multe judete din Ardeal, argumentând ca doreste o reprezentare proportionata a PSD in toate zonele tarii.Unul dintre judetele vizate de Ponta era Aradul, el stabilind in negocierea cu Antonescu, dinaintea CexN al PSD, ca PSD va nominaliza candidatul la CJ Arad.

Pe de alta parte, potrivit unor lideri PSD, este posibila amânarea inchiderii negocierilor in cazul a printre acestea fiind Prahova (arondat acum PSD) si Buzau si Botosani (revendicate de PNL).

Comentarii

comentariu

About the Author

-