Published On: mie, Sep 7th, 2011

PSD Braila trage singur la caruta USL

Share This
Tags

* Ion Sterian reface legaturile cu PNL prin Nicoleta Bichescu, omul de imagine al lui Catalin Boboc

Grupul de interese care vrea sa puna mana pe resursele Brailei dirijeaza nu numai UNPR, prin senatorul Cibu si  bastanul RAPPS Ion Sterian, dar si PNL Braila, bobocelul care o face pe presedintele, Catalin Boboc, fiind coordonat din umbra de o firma de PR apropiata lui Casuneanu. Practic, prin gurita Nicoletei Bichescu, cea care dirijeaza imaginea PNL Braila, vorbesc interesele uriase ale unor firme care nu doresc in ruptul capului ca Braila sa prospere, ci doar sa fie o gasca buna de jumulit. Mai mult, specialista in PR, sprijinita masiv de presa portocalie, lanseaza fumigene care sa mascheze de fapt intentiile de tradare ale lui Boboc si compania pseudoliberala. Asa se face ca, de cateva zile, Boboc este atacat pe tema pierderii asa-zisilor primari PNL, printre ei numarandu-se si cel al comunei Chsicani, Ion Craciun. De ochii lumii, Boboc este tras de urechi ca pierde un primar in favoarea UNPR, insa acuzatiile nu sunt altceva decat o mascarada coordonata de UNPR, ca sa-l scoata basma curata pe Boboc si pe Craciun. De altfel, Craciun a procedat la fel si inaintea alegerilor din 2008 cand i-a oferit lui Cibu adeziunea sa la PNL, adeziune pastrata ca garantie a intelegerii de catre Cibu, care a pierdut-o apoi, ea fiind recuperata zilele trecute de reporterii Infobraila. Dovada ca Craciun (sic!) se preteaza tradarii o avem, asa cum avem si dovada ca Cibu este un tradator ordinar al electoratului liberal.

{n aceste conditii, ramane doar de raspuns la o intrebare simpla: de ce oamenii de casa ai lui Casuneanu sunt cei care se ocupa de imaginea PNL, aceeasi oameni care s-au ocupat de campania lui Ion Sterian impotriva lui Gheorghe Bunea Stancu in 2008? Pentru ca Ion Sterian si grupul care conduce PNL Braila nu au fost despartiti nici o secunda, iar prezenta Nicoletei Bichescu la dreapta lui Boboc nu face decat sa intareasca aceasta afirmatie, dar arata si faptul ca baietii care finanteaza campaniile impotriva actualului presedinte al CJ Braila vor sa stie exact cum le sunt cheltuiti banii.

Dupa ce Infobraila a demonstrat ca Boboc era dispus sa negocieze cu presedintele PDL Constantin Dumitriu impotriva lui Bunea Stancu, ar putea fi el in stare s-o faca din nou? Daca punem la socoteala ca sondajul PNL a ajuns la Bucuresti cu un procent dublu trecut in dreptul PDL si cu 15 procente minus la USL, n-ar fi prea greu de ghicit raspunsul. Un plus de informatie, aceea ca Boboc este in marja de eroare in sondajul real, adica are cel mult 3 la suta, ar putea fi hotarator in aflarea raspunsului?

Comentarii

comentariu

About the Author