Published On: vin, Sep 30th, 2011

Politistii l-au depistat si au pus in aplicare mandatul de arestare preventiva

Share This
Tags

In ziua de 29 septembrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei orasului Faurei, a fost depistat C.C., din comuna Ciresu, pe numele caruia Judecatoria Faurei a emis, la data de 26.09.2011, mandat de arestare preventiva in lipsa.

Barbatul a fost prezentat instantei de judecata care a procedat la audierea acestuia si a confirmat mandatul, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Reamintim ca, la data de 21.09.2011, lucratori din cadrul Politiei orasului Faurei au fost sesizati ca numitul C.C. (35 de ani), din comuna Ciresu, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit si amenintat mai multi localnici, la trei dintre acestia producandu-le leziuni corporale. De asemenea, suspectul a intrat, fara drept, in doua imobile si a distrus geamuri, scanduri din gard si tigle de la acoperis.

La data de 26.09.2011, impotriva lui a fost inceputa urmarirea penala pentru cinci infractiuni de amenintare, cinci de lovire sau alte violente, doua infractiuni de distrugere si trei de violare de domiciliu. Totodata, s-a solicitat Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei arestarea preventiva pe o perioada de 10 zile, intrucat acesta se sustrage cercetarilor.

Propunerea a fost inaintata Judecatoriei Faurei care a emis mandat de arestare preventiva pe numele invinuitului.

Cel in cauza a fost cautat la domiciliu si pe raza comunei Ciresu, dar, initial, nu a fost gasit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-