Published On: Soare, Sep 25th, 2011

Politistii braileni au oprit in trafic alt tractor agricol sustras din Franta

Share This
Tags

In cauza privind furtul de pe teritoriul Frantei a mai multor tractoare agricole marca John Deere, lucratori din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru, sub coordonarea comenzii Politiei orasului Insuratei, au continuat cercetarile si, in noaptea de 21/22.09.2011, a fost oprit in trafic, pe raza comunei Ciocile, un tractor agricol marca John Deere, condus de G.L., din localitatea Ciocile.

In urma controlului s-a constatat ca tractorul nu este inmatriculat, iar in urma solicitarii documentelor de provenienta, cel depistat a prezentat o factura emisa cu data de 10.02.2011, avand rubricile completate necorespunzator.

Utilajul agricol a fost preluat de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale care, efectuand verificari in cadrul R.A.R. Braila, au constatat ca are numarul de identificare falsificat.

Tractorul a fost indisponibilizat in custodia I.P.J. Braila, urmand a se efectua cercetari cu privire la stabilirea identitatii si provenientei sale, cat si cu privire la persoana care l-a sustras si comercializat pe raza judetului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-