Published On: mie, Sep 21st, 2011

Politistii au prins talharii in cateva minute

Share This
Tags

Sambata, la orele 19.10, J.I. (26 de ani), din Braila, a reclamat la Politie ca, in urma cu cateva minute, trei tineri necunoscuti i-au smuls de la gat numitei M.V. (43 de ani), din Braila, un lantisor din aur cu pandantiv, in timp ce aceasta se deplasa pe strada Tineretului.

Imediat, un echipaj de politie impreuna cu persoana vatamata au cautat suspectii si i-au depistat in zona Salii Polivalente, stabilind ca sunt G.P. (20 de ani), S.I. (17 ani) si C.I. (15 ani), toti din Municipiul Galati.

Asupra lui G.P. politistii au gasit un lantisor cu pandantiv din aur, in greutate totala de circa 7 grame, despre care a recunoscut ca l-a smuls de la gatul persoanei vatamate, iar asupra lui C.I. a fost gasit un cutit cu lama in lungime de 25 cm. De asemenea, ei mai aveau asupra lor o cheie de rezervor auto si una pentru portiera.

Valoarea prejudiciului estimat de persoana vatamata este in valoare de 1.050 lei.

Cei trei au fost retinuti pe baza de ordonanta si, in dimineata zilei de 18.09.2011, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a sesizat instanta de judecata cu propunerea de arestare preventiva a inculpatilor G.P. si S.I., pe o perioada de 29 de zile, respectiv 19 zile pentru C.I., sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

Fata de invinuitul C.I. s-a dispus punerea in libertate, pentru efectuarea anchetei sociale si a expertizei psihiatrice privind stabilirea discernamantului, si arestarea preventiva a celorlalti doi, care au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-