Published On: joi, Sep 15th, 2011

Planurile primarului contrazic realitatea din teren

Share This
Tags

Lucrarile de pe strada Grivitei au ca termen de finalizare sfarsitul acestei luni. Cum au mai ramas doar doua saptamani pana la sfarsitul lunii, muncitorii s-au hotarat sa lucreze si in schimbul doi pentru ca totul sa decurga conform planului de reabilitare al strazii.

In cadrul conferintei saptamanale, edilul sef  a declarat ca in cursul zilei de ieri stratul de pietris va fi nivelat, ca muncitorii lucreaza, dar realitatea este alta. In jurul orelor 16, mormanele de pietris zaceau din loc in loc, iar muncitorii se ascundeau de caldura la umbra utilajelor.  Oare asa vor fi finalizate aceste lucrari?

“Eu sper ca lucrurile sa se rezolve. Deja zona pana in Scolilor este scoasa din probleme. Astazi vor intinde piatra, care este adusa pe bucata respectiva. Problema pe care o mai avem este legata de intersectia cu Calea Calarasilor, pentru ca degeaba am strada Grivitei finalizata daca nu pot sa am intrarea din Calarasi reamenajata. Am discutat cu muncitorii de pe Calea Calarasi sa rezolve aceasta intersectie” a declarat primarul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-