Published On: mar, Sep 20th, 2011

PDL pierde din ce in ce mai multe resurse

Share This
Tags

*Desi incearca sa se lupte, sa dea din coate, pentru a recastiga atat increderea cetatenilor, cat si terenul pierdut in lumea politicii, PDL pierde tot mai multe resurse, membrii de partid dandu-si demisia pe capete.

Deputatul democrat-liberal Mihail Boldea a demisionat, luni, din PDL. Demisia vine dupa ce, in ultimul an, Boldea a avut o pozitie critica la adresa conducerii partidului, dar si a Guvernului condus de Emil Boc. Deputatul PDL Mihail Boldea a demisionat, luni, din partid, sustinand ca in organizatia din care facea parte, cea de la Galati, nu mai exista democratie, el precizand ca pentru o vreme va activa ca independent, dar ca ia in calcul si orientarea catre alte formatiuni politice. “In acest moment, in organizatia de la Galati nu mai exista democratie. De vreme buna, aici se poarta un dialog al surdo-mutilor. De fapt, eu am incetat sa activez in adevaratul sens al cuvantului inca din luna aprilie a acestui an. Am discutat si cu cei 7.800 de sustinatori ai mei, membri de partid, oameni care m-au votat si care au decis sa demisioneze la randul lor sau sa isi inceteze efectiv activitatea in partid”, a declarat Boldea. El a mai precizat ca va ramane deocamdata independent, dar ca ia in calcul orientarea catre alte formatiuni politice si ca va sustine in Parlament doar acele initiative in care crede.

Mihail Boldea, de profesie avocat, a intrat in PDL in anul 2004 si a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii de conducere in cadrul filialei locale a PDL de la Galati. El a fost presedintele organizatiei de tineret, vicepresedinte al organizatiei municipale, purtator de cuvant al organizatiei judetene a PDL Galati si viceliderul grupului din Camera Deputatilor pana in februarie 2011. Acesta a intrat de mai multe ori in conflict cu conducerea locala a partidului, dar a facut si cateva declaratii impotriva conducerii centrale, nemultumit de felul in care este condus partidul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-