Published On: lun, Sep 12th, 2011

Parerea lui Ponta si Antonescu despre cele 1.000 de zile de guvernare ale lui Boc

Share This
Tags

Sistemul educational, cel medical sau cel pentru siguranta cetateanului, toate sunt la pamant in momentul de fata. Vinovati sunt cei: care ne conduc – Emil Boc, Traian Basescu si Elena Udrea. Aceasta este radiografia Romaniei facuta de liderii opozitiei dupa o mie de zile de guvernare Boc. “Nu e corect sa-l blamam doar pe Emil Boc pentru aceste o mie de zile. Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si toti ceilalti, au distrus nu statul social, ci structura sociala si economica. Sistemul de educatie e distrus in urma politicilor duse in cele o mie de zile, sistemul medical este distrus in aceste o mie de zile, siguranta cetateanului este distrusa in Romania. Datoria guvernamenta s-a triplat in o mie de zile. Uitati-va cate firme private au dat faliment pentru ca nu au acces la creditare, s-a redus la 25% nivelul investitiilor straine” a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta.

“Am mai ajuns la o premiera, cred, in istoria parlamentelor lumii. Obligarea membrilor majoritatii de a nu-si exercita votul cu ocazia unei motiuni de cenzura”, a spus si liderul PNL Crin Antonescu.

“Noi nu am avut in aceste o mie de zile o politica de austeritate. Cand masurile au inceput, taierea salariilor si tot ceea ce a urmat, sunt bugete care au crescut, capitole de cheltuieli care au crescut. De exemplu, serviciile speciale, ca sa nu mai vorbim de presedintie. Chetuielile aparatului birocratic au fost la fel de mari si cand personaje ale guvernului au afisat o prosperitate care a crescut. Austeritatea se imparte si porneste de sus”, a mai spus Antonescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-