Published On: mie, Sep 7th, 2011

Orbit de gelozie, a incercat sa-i taie gatul

Share This
Tags

*Un barbat din Braila, bolnav psihic, a incercat sa-i ia viata sotiei sale cu un cutit, dupa care s-a automutilat

Ieri, in jurul orelor 12:00, o braileanca a cazut victima a geloziei sotului ei. C.N., in varsta de 51 de ani, si C.M., de 43 de ani, nu se mai intelegeau de multa vreme, barbatul fiind foarte gelos pe sotia sa, cu 8 ani mai tanara. Conform spuselor vecinilor, din casa celor doi mereu se auzeau scandaluri, dar femeii ii era frica sa-si paraseasca sotul, bolnav psihic, tocmai pentru a nu-i provoca vreo criza. Ieri, insa, gelozia l-a orbit intr-atat de mult incat a apucat un cutit din casa si a incercat sa-i taie gatul femeii, dupa care, cu acelasi cutit, s-a automutilat.

Tragedia a fost descoperita de fiica celor doi, L.A., in varsta de 24 de ani, care a sunat imediat la Politie pentru a relata incidentul. Atat femeia, cat si sotul acesteia au fost transportati de urgenta la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale. “Cei doi pacienti, prezentand plaga latero-cerviala stanga, respectiv plaga taiata in zona crico-tirodiana, au fost operati la sectia ORL, dupa care au fost stabilizati la Terapie Intensiva. Femeia va avea nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale, pentru a se vindeca”, a declarat dr. Marian Baciu.

Suspectul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, din cauza tulburarilor de comportament, urmand sa fie audiat si pus in invinuire.

Politistii prezentati la fata locului au efectuat cercetari, si sub coordonarea procurorului criminalist, pe numele agresorului s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-