Published On: Soare, Sep 18th, 2011

Niciun roman nu a urcat pe podium la Cupa “Macec”

Share This
Tags

Sambata, timp de trei ore, Stadionul Municipal a gazduit cea de-a doua editie a Cupei “Macec”, organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Braila.  La acest eveniment au participat motociclisti din Romania, Bulgaria, Germania, Ungaria, Ucraina si Polonia. In deschidere, participantii au defilat insotiti de cate o frumoasa domnisoara reprezentanta a fiecarei tari, pe parcursul circuitului, motociclistii executand tot felul de acrobatii, spre deliciul spectatorilor, veniti intr-un numar semnificativ. Apoi, cei prezenti la eveniment au fost rugati sa tina cateva momente de reculegere pentru braileanul Eugen Botezatu, care si-a pierdut viata pe aceeasi pista, in cadrul unei alte editii Dirt Track.

Din partea Romaniei, au participat: Toma Alexandru, Barabasu Florin, Popa Fanel, Popa Sorin, Luntraru Ionut, Dangl Daniel si Valeanu Ionel. In cea de-a saptesprezecea mansa, in care Toma a concurat impotriva romanilor Popa Sorin si Luntraru Ionut, si impotriva bulgarului Chavdar Cherven, participantul cu numarul 1, Alexandru Toma s-a accidentat, fiind transportat la Spitalul Judetean pentru un control de rutina. {n urma competitiei, din nefericire, niciun roman nu a reusit sa se claseze intre primii trei.

Marele castigator al celei de-a doua editii a Cupei “Macec” a fost ucrainianul cu numarul noua, Tsukanov Kyrylo, pe locul doi s-a clasat participantul cu numarul cinci, Weiss Ronny, din Germania, iar locul trei a fost ocupat de Benko Roland, din Ungaria.

Comentarii

comentariu

About the Author

-