Published On: joi, Sep 29th, 2011

Mircea Bodolan : intr-un fel ma simt cu sufletul impacat pentru ca ce am promis am si realizat!

Share This
Tags

Rep : Domnule director Mircea Bodolan, ce puteti spune despre festivalul ,,Zile si nopti de teatru la Braila’’, festival aflat in plina desfasurare ?

Mircea Bodolan : Despre festival pot spune ca e unul greu, un festival amplu, foarte ambitios si cu foarte multe spectacole de foarte buna calitate.

Rep : Ce aveti a spune despre piesa ,,Felii’’, dupa parerea mea, un spectacol destul de dur jucat de o actrita de forta.

M.B. : Ca dovada a valorii festivalului, punctul cel mai tare de p@na acum a fost acest spectacol,,Felii’’ , recital extraordinar  al Ofeliei Popii de la Teatrul National din Sibiu,, Radu Stanca’’.

Rep: Ce vom avea de vazut in urmatoarele zile de festival?

M.B.: Urmeaza spectacole de acelasi calibru in zilele urmatoare si spectacolul ,,Sf@rsit de partida’’, un spectacol foarte greu cu o distributie de exceptie, Irina Petrescu, Ion Besoiu, Mihai Constantin, Razvan Vasilescu, oameni foarte-foarte grei, un spectacol insa de alta factura, un spectacol dur. Dar am avut si alt spectacol foarte dur, o realizare a regizorului Vlad Cristache, premiera a teatrului ,,Maria Filotti’’ cu ,,Povesti de familie’’ si aceasta dramoleta romantica ,,Domnului profesor cu dragoste’’ un spectacol foarte reusit, exceptional, il consider o victorie a teatrului ,,Maria Filotti’’ .

Rep: ,,Domnului profesor, cu dragoste’’, din c@te imi amintesc, face parte dintr-un proiect cu elevi, s-a reusit a se face un spectacol de succes…

M.B: Da, s-a reusit dintr-un proiect ,,Teatrul si scoala’’ sa se obtina o productie de mare valoare in care eu imi pun mari sperante, sn care sunt angrenati multi elevi supertalentati, ii consider eu, si care in orice moment pot reprezenta schimbul de m@ine cum se zice.

Rep: in finalul interviului, cum vedeti viitorul festivalului ,,Zile si nopti de teatru la Braila’’?

M.B.: Se pare ca acest festival e pe drumul cel bun pentru ca deja este unul dintre cele mai importante festivaluri la nivel national dupa festivalul de la Sibiu si festivalul, se pare ca este cel mai important ca amploare prin numarul mare si frecventa mare a spectacolelor zilnice, patru-cinci spectacole pe zi, sunt in total noua zile ce se vor incheia si cu alte manifestari adiacente- vernisaje de expozitii, recitaluri, intr-un fel ma simt cu sufletul impacat pentru ca ce am promis am si realizat. Dorim sa oferim in continuare publicului brailean spectacole bune, pentru acest public s-au depus eforturi si toata stradania s-a consumat in slujba lui. Eu asa o vad, ca pe o datorie de onoare pe care o avem!

Comentarii

comentariu

About the Author

-