Published On: mar, Sep 13th, 2011

Micii comercianti sunt in atentia politistilor

Share This
Tags

Ieri, intre orele 6.00- 8.00, politisti de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au actionat in Targul saptamanal care are loc in comuna Viziru, pentru prevenirea si combaterea actelor ilicite de comert.

Politistii au legitimat 27 de persoane, au verificat activitatea a 12 intreprinderi individuale si 14 producatori particulari, constatand 3 contraventii pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.200 de lei. De asemenea, au ridicat in vederea confiscarii 16 costume sport, inscriptionate cu numele unei marci inregistrate.

In aceste conditii, politistii au depistat-o pe M.M. (55 de ani), din Municipiul Slobozia, care detinea si comercializa pe o taraba, in incinta Targului saptamanal Viziru, 16 costume sport, de diferite marimi si culori, inscriptionate cu numele unei marci inregistrate, in valoare totala de 1.480 lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si comercializare de bunuri marca inregistrata, conform prevederilor Legii 84/1998, privind marca inregistrata si indicatiile geografice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-