Published On: joi, Sep 1st, 2011

Diana Tusa l-a pus la punct pe Boboc

Share This
Tags

Deputatul PNL Diana Tusa a dat astazi dovada de o maturitate politica rar intalnita la politicienii braileni recunoscand public ca PNL Braila nu poate emite pretentii la functii inalte pe lista USL, atat timp cat nu munceste suficient. Mai mult, liberala a declarat ca a luat in calcul rezultatele publicate de presa ale sondajului efectuat de PNL, rezultate pe care le banuieste corecte, in ciuda faptului ca nu a vazut sondajul oficial vreodata, dar crede in existenta lui pe principiul ca daca PNL Braila sustine ca a cheltuit banii pentru un sondaj inseamna ca acesta si exista.

Practic, Diana Tusa le-a cerut colegilor ei sa-si vada lungul nasului atunci cand cer partenerilor din USL functii sau cand macar si le doresc, dar nu muncesc deloc pentru ele. Este binecunoscut faptul ca atat presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, cat si acolitii acestuia viseaza sa profite de succesul USL fara insa a depune vreun efort pentru a sprijini Uniunea Social Liberala la Braila. In binecunoscutul stil al lui Boboc si camarila lui, conducerea PNL este preocupata sa dea “la oase” propriilor oameni, sa incerce sa manipuleze presa sau s-o cumpere.

Cu siguranta, semnalul de alarma tras astazi de deputatul PNL Diana Tusa arata ca PSD lupta de unul singur in USL, ba mai mult, ca liberalii le urmeaza conservatorilor pe lista de cereri disproportionate si imorale.

Comentarii

comentariu

About the Author