Published On: Soare, Sep 18th, 2011

Jucatoarea de handbal, Ionela Goran va fi operata

Share This
Tags

Jucatoarea de handbal Ionela Goran va avea nevoie de recuperare timp de trei luni din cauza  accidentului suferit in urma cu aproximativ doua saptamani, in repriza a doua a meciului cu HC Baia Mare.

“Va fi operata de catre cei mai buni medici de specialitate. Chiar si asa, recuperarea va dura aproximativ trei luni de zile. Costa multi bani, dar  va fi operata la Timisoara deoarece acolo a ales jucatoarea” a declarat  presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

In ciuda accidentarii serioase a unei jucatoare de valoarea din lot, presedintele CJ ramane optimist in privinta evolutiei echipei noastre, care, pe 28 septembrie, se va deplasa la Deva. “ Este o perioada in care incercam sa formam o relatie de joc la handbal si sa  punem in valoare tinerele. Gabi Perianu este un exemplu in acest caz, inscriind 6-7 goluri la ultimul meci. Foarte multi sunt interesati de aceasta jucatoare. Ea este jucatoarea Brailei pentru 6 ani, dar  nu a fost usor sa o tinem in curtea noastra” a spus Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-