Published On: mie, Sep 21st, 2011

Hoti identificati de politisti

Share This
Tags

Politistii de la Biroului Investigatii Criminale- “Furturi din patrimoniu” au continuat cercetarile in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si au stabilit ca numitul C.M., din comuna Sanmihaiu Almasului, judetul Salaj, domiciliat fara forme legale in Municipiul Braila, este  principalul suspectat de comiterea unui furt in dauna angajatei unei societati comerciale din municipiu.

In fapt, la data de 26 iulie 2011, acesta a profitat de neatentia vanzatoarei si i-a sustras un telefon mobil, in valoare de 220 de lei.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat.

***

In ziua de 15 septembrie a.c., G.F., domiciliat in comuna Zavoaia, a reclamat la Politie ca, in jurul orelor 22.00, cand a revenit la domiciliu, a gasit usa de acces in locuinta fortata.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca localnicul M.R. a patruns, fara drept, in locuinta reclamantului, cat si in curtea locuintei vecinei D.M. cu scopul de a sustrage bunuri, fiind cercetat in prezent pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu in forma continuata si tentativa la furt calificat.

Acesta a fost retinut pe ordonanta si prezentat Judecatoriei Insuratei cu propunere de arestare preventiva, instanta dispunand cercetarea acestuia in stare de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-