Published On: joi, Sep 1st, 2011

HC Dunarea joaca sambata, orele 11, in „Polivalenta” cu SCM Craiova!

Share This
Tags

Dupa o vacanta destul de lunga, maine pleaca la drum si caravana ligii nationale de handbal feminin pentru un sezon competitional care va avea destul de multe intreruperi datorita partidelor echipei reprezentative ale Romaniei. HC Dunarea Braila va aborda noul sezon competitional cu destule noutati in lot, dar obiectivul echipei este acela de a ocupa in final un loc care sa-i permita prezenta in cupele europene in toamna anului viitor. Fata de campionatul trecut, au plecat de la echipa braileana antrenoarea Alexandrina Soare si jucatoarele Irina Tomuleanu, Irina Radovici, Jeanina Luca si Ana Maria Lazar, in timp ce pe seviciile Adei Moldovan nu se poate conta tot campionatul care urmeaza deoarece este insarcinata!

A fost adus in functia de antrenor principal Ioan Baban, cel care in sezonul trecut a pregatit pe HCM Baia Mare, precum si o serie de noi jucatoare cum ar fi Anastasia Yuschhenko (Ucraina) si Anastasia Lobach, (Belarus) dar si romancele Ramona Constantinescu, Loredana Iancu, Ionela Goran sau Andreea Barbos. Lotul a fost completat cu alte trei jucatoare de la LPS Braila, acesta fiind Gabriela Perianu, Ramona Tabarcea si Laura Bujoiu, iar cu exceptia jucatoarelor enumerate mai sus, din lotul HC Dunarii Braila mai fac parte urmatoarele jucatoare: Gabriela Vasile, Gabriela Voicu (portari); Adina Brot, Nicoleta Eseanu, Liliana Craciun, Ana Maria Dragut si Andreea Adespii (jucatoare de camp).

Acesta este lotul de jucatoare pe care Ioan Baban il are la dispozitie pentru meciul de de debut in noul sezon al ligii nationale la handbal feminin, competitie care incepe pentru HC Dunarea maine dimineata, de la ora 11, cu un meci in sala „Polivalenta” impotriva nou promovatei SCM Craiova.  Obiectivul brailencelor pentru acest meci nu poate altul decat victoria, iar HC Dunarea are nevoie de prezenta la sala a cat mai multor braileni care s-o incurajeze si s-o poarte spre victorie.

Intrarea la partida cu SCM Craiova este libera!!

Celelalte partide ale primei etape din liga nationala la handbal feminin sunt:

HCM Baia Mare – HC Zalau

Cetate Deva – CSM Bacau

CSM Ploiesti – Corona Brasov

Otelul Galati – Univ. Jolidon Cluj

HCM Roman – Oltchim Rm. Valcea

Univ. Neptun Constanta – CSM Bucuresti

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-