Published On: joi, Sep 8th, 2011

Handbal- Liga Nationala (etapa a II-a) HC Dunarea Braila joaca maine acasa cu HC Baia Mare

Share This
Tags

Dupa ce saptamana trecuta in prima etapa a ligii nationale la handbal feminin, HC Dunarea a inceput noul an competitional cu o victorie (31-23) obtinuta in fata echipei SCM Craiova, maine, tot in sala „Polivalenta” cu incepere de la ora 11, brailencele vor juca si meciul din etapa a doua a noii editii de campionat. Adversara echipei antrenata de Ioan Baban este chiar HC Baia Mare, formatie de la care actualul anttrenor al „Dunarii” a venit la Braila. Asa ca se poate spune ca baimarencele nu mai au vreun secret nestiut de fostul lor tehnician, situatie in care putem anticipa un succes garantat al brailencelor, chiar daca HC Baia Mare a pierdut acasa meciul din runda inaugurala (19-27 cu HC Zalau) iar acum intentioneaza sa-si ia punctele inapoi de la Braila.

Singura indisponibilitate din lotul HC Dunarea este Ionela Goran, accidentata in partida din etapa trecuta cu SCM Craiova, dar Ioan Baban are solutii pentru inlocuirea acesteia. Lotul de jucatoare al echipei noastre cu care acesta va incerca sa-si treaca in cont al doilea succes din actualul sezon competitional al ligii nationale de handbal feminin, cuprinde acum urmatoarele jucatoare: Gabriela Dobre, Elena Voicu si Laura Bujoiu (portari); Adina Brot, Nicoleta Eseanu, Liliana Craciun, Ramona Constantinescu, Ana Maria Dragut, Anastasia Yuschenko, Loredana Iancu, Roxana Tabarcea, Anastasia Lobach, Ionela Irimia, Andreea Adespii, Andreea Barbos si Gabriela Perianu (jucatoare de camp).

Tot in aceasta etapa a doua din cadrul ligii nationale la handbal feminin, mai sunt programate sa se joace urmatoarele meciuri:

SCM Craiova – Oltchim Rm. Valcea

Univ. Jolidon Cluj – HCM Roman

CSM Bucuresti – Otelul Galati

Corona Brasov – Univ. Neptun Constanta

CSM Bacau 2010 – CSM Ploiesti

HC Zalau – Cetate Deva

Comentarii

comentariu

About the Author

-